0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar daha 6 bucuk haftalık hamileyim ayağım çok kötü ağrıyor ayakta duramıyorum sadece sağ alt kısmı bide çok üşüyorum mide bulantımda var eşim diyor acaba bebege mi bir şey oldu ikinci cocugum biliyorum ne.alaka ama eşim bi sor dedi buraya sizce bebege mi.bir.sey olmuştur 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence doktora git için rahat etsin canim
tarafından
Benim içim rahat kuzum eşim rahat etsin diye yazıyorum bende küçüklükten romatizma var zaten ama üşüme bide mide bulantısı esimi korkuttu ilk kızımda bulantı nerdeyse hiç yoktu ama nirmal yani biraz da halsizlik var işte
tarafından
Kuzum eğer romatizma varsa normal çok var mı daha kontorlune bir de rahim genişledikçe ayağına ağrı olaabilir mi acaba
tarafından
Şubatın ikinci haftası canım kontrolüm dinlenince iyiyim oda Sagolsun kızımla ilgilendiğim için pek mümkün olmuyor ☺❤
tarafından
İşte canım belki de o zorkuyor seni
-Reklam-
0 oy
(135,709 puan) tarafından
ayak agrisiyla bebek alakasiz yaa magnezyum eksiligin varmiydi
tarafından
Küçüklükten beri romatizma var bende
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bişey olmaz canm kanama vs olursa durma ama git hemen daha yeni diye boyl ağrıların olabilir ;) belki de kız bebisdir bende oluyordu çünkü :D
tarafından
Yok çok şükür kanama kuzum. İlk kizimda nerdeyse hic mide bulantısı yoktu canım çok rahat geçirmiştim ama bunda çok fenayım bide h8c bir şey yiyemiyorum:((
(1,793 puan) tarafından
Her bebiş farklı oluyor sağlıcakla gelsin insaAllah üzmesin yormasin annesini ♥️
0 oy
tarafından
Hamilelik boyunca sol bacak ağrısı yaşadım artık uyku ne bilmiyordum doktorlar ağrı kesici veriyordu 30 haftalık felandi en sonunda bir doktor kengi olabilir magnezyum yazın dedi onunla dinmisti ağrılarım ama hiç mide bulantısı yaşamadım yanması yaşadım ben cnm
tarafından
İlk kizimda bende mide bulantısı çok az yaşadım.canim bu nedense ara ara yokluyor:))
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bence gitmelisin hastaneye mideni üşütmüşsün büyük ihtimal ama Allah korusun bebeğin kalbi durmuş seni zehirliyor da olabilir çünkü o durumda da mide bulantısı titreme oluyor 
tarafından
Ciddi misin.canim ama daha bebeğin kalp atışı başlamadiki 8 haftada başlar suan 6 +2 günlüğüm
(4,087 puan) tarafından
8 hafta çok geç canım 5 en geç 6. Haftada duyuluyor genelde kalp atışı yani büyük ihtimal üşüttün sen ama dediğim gibi ben olsam giderdim çünkü bebek zehirlemesi de bu şekilde oluyor bulantı ve titreme şeklinde
tarafından
Sagol kuzum Allah razı olsun beklemek istiyorum zannetmiyorum çünkü tabiki Rabbim esirgesin ama anne hisseder diye düşünüyorum büyük ihtimal usuttum çünkü gece burnumla boğazımda yanıyordu bide çevrem hep hasta insanlarla dolu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Rjjfuruc (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 583 göst.