Kızlarr bi sey takıldı kafamaa...
Burda paylasım yapıyonuz yaa eltiniz görümceniz falan. La ilgili kizlar hic dusunmedinizmi görurler ya arkadasları akrabaları diye kurt yureyi yemisiz massallah size. Aklıma bazen geliyorda burda bir bitin bulmus falan gulmekden tutamiyom kendumii)))
Hiç umurumda olmaz dobra insanım yüzlerine karşı da söylüyorum zaten adam olsunlar söyletmesinler herşeyde suçlu gelin he nah gelin .
Valla ben bahsetmiyorum çünkü eltim gorumcem yok =D 1 tanesi hamile yengelerinden onda var uygulama sadece oda bakmıyor mus buralara
Hahaha benimkiler girmez çünkü hepsinin yaşı baya var ve gelinleri var biri benle yaşıt onunda telefonu tuşlu eşi dokunmatik telefon vermez bu arada 5 eltim üç görümcem var :)
elticim elticim nerelerdesin :D
Gorsun cnm Ben onun terbiyesiz lgnı kfma takıp dertlesyrsam sorun kimde acaba
Bende hic o konuyla post acmadim zaten hepimizin derdi ayni o konularda acmayada gerek duymadim.
Ağzını yırtarım onun görsün :D
Eltim bu uygulamayı bilmiyor bile görümcem yok çok şükür :)))
Valla yüzlerine neyse arkalarına da oyum :))
Ben korkmuyorum valla yalan atmıyoruz ya ne varsa o :D
Benimde ablam hamile kac kere dedim abla yukle bu uygulamayı çok faydalı diye yüklemedi :) şuanda cevremde hamile kalmadı herkes doğurdu ama beni tanıyan çıkıcak diye fena tırsıyorum:))
Kimse iftira atmiyodur herks olani söylüyodur o yuzden korkmaya gerk yk canim:):)
Kızlar instagramda teseddur sayfam var hepinizide bklerim Teseddurum469
O yüzden gerçek ismimizi yazmıyoruz ya ;)
Görürse görsün cnm onlardan mi korkucaz herşey ortada zaten yalan bisey yok oda biliyor bişey demelerine hakları yok hiç kusura bakmasınlar cnm onlarda biraz edepli olsunlar her şeyde bişey arayıp kavga çıkartmasınlar bunu bile bile gelip laf söyleyemez ;))
bazen benimde aklima gelmiyor degil :)
1,490,616 soru
24,360,976 cevap
347,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın