0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kizlar sorum yukarda muskaya büyüye inanır misiniz. Hiç unutamadiginiz bi aniniz oldu mu? Başına gelen veya şahit olduğunuz?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnanırım çünkü böyle şeyler malesef mevcut başıma gelmedi çok şükür zaten önlem alan birisiyim
tarafından
Bisey sorcam canım önlem nasıl alıyorsun
tarafından
Ne güzel canım gerçekten öyle bir zamandayız ki herkesten herseyden korkuyoruz çok iyi yapmışsınız
tarafından
Valla canım kimseye güven olmuyor kimse kimseyi cekemiyor bu devir de
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Başıma gelmedi ama inanırım
0 oy
tarafından
İnanıyorum evet esimin kuzenine baglama büyüsü yaptılar evlendikten iki sonra büyü bozuldu ve kuzeni tedavi gördü kafayı yemişti cinlerle konusuyordu devamli 
0 oy
(15,934 puan) tarafından
İnanırım canimmm yaşadık bazı olaylar çok şükür Rabbimin izniyle bitti gitti.....
0 oy
(129,776 puan) tarafından
evet buyu var basimada geldi
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Var evet ama Allah'a sığınırım babaannem annemle babama yapmış zamanında o yüzden benim 40 im çıkmadan annem ayrılmış anneanneme gelmiş babamda peşinden:D sonuç ben 8 yaşında kız kardeşim 7 erkek kardeşim 3 yaşındaydı resmen boşandılar iyi ki boşandılar:D he ama sor babam gibi adam bulmakta zordur annem arkadaşlarıyla dışarı çıkacak babamı da çağırırdı ben varken rahat edemezsin ben bırakırım der bırakırdı annem alkol kullanır niye kullandın demez sigara içer niye iciyorsun demez kendisi kullanmazdı yemek yok niye yok demez girer yapar temizlik yok yapar tek problem babaannem maaş zamanı geldiğinde babamı arar para ver derdi babamda tüm parayı verirdi geri vereceğiz diyip ben ameliyata girdiğimde babam hastaneye gelmiş babaannem ben çok kötüyüm diyince oraya gitmiş babaannemde birşey yok sonra da yalan söylüyor karin hasta falan değil demiş kopmuş orda film hoş benim annem yetim dedeme baba diye sarılırken babaannem kıskanırmış ne bekliyoruz böyle kadından büyü falan çok inanırdı o yapardı da halama 2 amcama babama hep yapmış sonuçta kendi dermansız derde düştü öldü üzüldüm mü hayır haberim bile olmadi umrumda değil dedemde ne kadar bıktıysa kirki çıkar çıkmaz evlenmiş:D

0 oy
tarafından
Evet inanırım ama çok şükür öyle bişeyle karşılaşmadım rabbim karşılaştırmasın
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Inanirim ama karşılaşmadım çok şükür 
0 oy
tarafından
Başıma gelmeden önce inanmam diye atıp tuttum. Krizler geçirip banyo köşelerine düşünce anladım. İnanırım. 
(1,367 puan) tarafından
Kim yaptı canım sana
tarafından
Onu bilemiyoruz. Ama gençliğimi mahvettiler onu biliyorum. Hastanede aliyoduk her hafta soluğu. Sinir krizleri geçirdim hep. Evde kırılmadık cam kapı kalmadi. Annem yemek yapardı tencereyi aynı dakika ters çevirirdim. Sofrada birşey yokken birden bardağı atardım duvara. Sonra birgün banyoda düstüm kaldım ben. Raf vardı ona tutuniyim derken oda düştü. Annemler o sese geldi. Sonra öğrendik birşeyler olduğunu. Babam iyi bir kadına gitti. Çok şükür o gün bu gündür çok iyiyim.
(1,367 puan) tarafından
Allah kurtarmış canım valla üzüldüm. Kim yaptıysa Allah cezasını versin
tarafından
Rabbim bilsin.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Buyu değilde 3 harfliler olayi na gözümüzle şahit olmuslugum var
(1,570 puan) tarafından
Ama büyüye inanırım
0 oy
tarafından
Var cnm halam karsimda ucharfileri vikartti anneannemin icinden 
(861 puan) tarafından
Halan biliyor mu anlayabiliyor mu bu tür seyleri
tarafından
Allahim onu basimizdan eksik etmesin ben halam allah icin yardim icin yaparasla para almaz her sehirden cagiriyorlr gidip geliyor allah icin
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Ben duymuştum sabunla erıme buyusu yapıldı bir komşumuza kiz günden güne eriyordu Erzurumda iyi bir hocaya gittiler meğersem bir mezar dibine gömulmuş sabun büyüsü yapmiş lar ALLAH islah etsin böyle insanlari 
tarafından
Rahmetli anneme yaptilar allahim sen koru bizi
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Büyüye elbette Müslüman olduğum için inanıyorum ama muskaya inanmam çünkü dinde yeri yok ve birçok yakınımın başına geldi bu büyü durumu değil sadece musallat durumu. Büyüye gerek olmadan haset durumlarında da oluyor maalesef. Genelde dinlerine bağlı insanlarda oluyor tuvalete girip çıkarken okunacak duaları mutlaka okumamız gerekiyor ve keza sabah akşam zikirleninin koruyuculuğu oluyor. Rabbim yaşatmasın çok zor bir durum
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Arkadaşıma yapıldı Allah düşman başına vermesin çok kötü bişey 
0 oy
tarafından

Vahap amcaya git o yapar :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusufayten (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 124 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

408,501 soru

12,274,219 cevap

37,682 kullanıcı

Kategoriler

...