0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Tavsiye lütfen.. Haftaya işe başlayacağım Çekim gücü iyi bir marka istiyorum.. .  Teşekkürler şimdiden.. :) 

6 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Ameda lactine
(24 puan) tarafından
Kullandınız mı? Sağım kaç dakikda oluyır bilgi verir misiniz
(1,572 puan) tarafından
Evet kullandim benim 5 dk da sutumu 120 cc sagiyodu tek gogus. Ama o sutle alakali bisey biraz da. Zaten sonradan sutum kesildi emmemisti kizim sagimda pek yapmadim kesilmisti. Ama cok iyi bir makina gercekten. Dogumdan sonra onu kullandim ilk. Acitmiyordu da. Seviyesini sen ayarliyorsun. Son damlasina kadar cekiyordu. Mamaji vardi kardesim de onu da kullandim o da iyi ama benim canimi biraz acitmisti. Kullanimi biraz alisik olmadigim makinaydi.
Ama imkani zorlayip ameda alin derim. Teyzemin di. 10 yil dayandi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lansinosh kullandım canım çift taraflı olanını memnundum
(24 puan) tarafından
Acıtıyor mu peki ilk başta yara falan oldu mu?
tarafından
Yara hıc olmadı ama başta alışana kadar acıdı biraz
(24 puan) tarafından
Peki 60 cc sütü kaç dakikda çekiyor
tarafından
Valla sütüne de bağlı tazikliyse hemen çeker ama doğru yerlstir ve pompayı takmadan önce elinle masaj yap azıcık yumusat göğüsünu
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Aventinkiler güzel
(24 puan) tarafından
Ya baktım çok çok pahalı değiyor mu acaba?
0 oy
(1,992 puan) tarafından
tomee tipee kac dk olsun diye ayar var 4 dk da bosaltiyo memeyi
0 oy
(9,841 puan) tarafından
Lansinoh kullandım elektrikli 2. El kullandım sayılır eltimin di gayet güzel di çekim gücü
(24 puan) tarafından
Öven var evet ama olumsuz yorum görünce de fikrim değişiyor ya. Bir süre sonra çekim gücü azalıyor diye.. İnşallah iyş bir şey alırım
(9,841 puan) tarafından
Eltim 6 8 ay kadar kullandı ise başlamak için stok yaptı bende bebeğim kuvozde kaldı 15 20 gün kadar kullandim birde 4. Ay atağında meme reddi yaşadık o zaman kullandım 15 gün kadar aralarda bir yere gideceksem süt stokla mak için kullandım. Çekimi azalmadı
0 oy
(930 puan) tarafından
Bacım aldı lansiyon mudur adı neyse 500 TL ye Bi defa kullandı fazla çekmiyor pişman oldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
25 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melis... (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
4 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Oylesinebirii (11 puan) tarafından soruldu

404,130 soru

12,106,967 cevap

36,426 kullanıcı