Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kreşlerle alakalı
0
oy
262
göst.
29 Ocak 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar 3 yaşında bir kızım var yeni kardeşi oldu kızımin huyu çok değişti hircinlasti kardeşini dövüyor beni dövüyor sürekli benimle kavga edip duruyor bu kış günü dışarıda pek çıkamıyoruz o yüzden evde sürekli skliliyor oğlumda gazlı bı bebek ilgi isteyen bir bebek gün içinde elimi hiçbir işe surmuyorum sürekli baslarindayim çok yiparndim yoruldum tek başımayım yardım edenim yok eşimden başka kızımı kreşe vermeyi düşünüyorum yarım öğün acaba iyi olurmu kızlarr saat 12 giidp 5de gelecek en azından akşam daha iyi ilgilenbilirim onunla gündüzleri eve ve kendime birazcık vakit ayirabilriim diye düşünüyorum Sizinde fikrinizi almak istiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
16
Cevaplar
0
oy
29 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence durumun iyiyse yardimci tutmani öneririm ev işine ve kizina bakmasi icin
29 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Durumum o kadarda müsait değil canım
29 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bi kac ayligina idare edemezmisiniz en azindan kizin alisana kadar bi kadin gelsin gitsin
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kızımın bir arkadaş topluluğuna ihtiyacı var cnm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kreşe verirsen beni atıyor annem diye düşünmez mi ? Bilemedim ama ötelenmis hissedebilir gibi geldi
29 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz kresle konusmaya gittiğimizde çok istekliydi eve bile gelmek istemiyrdu canımm ben artık okul vaktim gelmiş diyorum güzelce anlatıyorum cnm
29 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kendini mutlu hissedecekse gitsin canım gönder madem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2022
Deran
(
3,164
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım biraz alışsın kardeşine. Birkaç ay bekle. Bekle ki çocuk kardeşi olunca ikinci plana atıldığı hissine kapılmasın. Bu süreçte Biraz sen yorulacaksın ama 2 3 ay sabret sonra kreş fikri çok iyi bnce zaten yarım gün. Hem fıstık sosyalleşir ona da iyi gelir bu düzen
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten 2 aylık oldu bebek canım.. 2 aydır daima kardeş abla iliskisini kurmaya çalışıyorum ilk günler gibi değil ama ben onu biraz arkadaş ortamına sokmak istiyorum farklı etkinliklerle ugrasmasini istiyorum evde çok sıkılıyor bunaliyor o yüzden kardeşine sarıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2022
& Ceren
(
765
puan)
tarafından
cevaplandı
Deniyebilirsiniz ama kreş ortamı biraz farklı çocuklar hep hasta birbirine bulaştırmaktan iyileşemiyor bebisede hastalık gelmesin ordan
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Tek korkum o işte yaa :((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2022
ikbal
(
52,099
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaninda kardesi doğdu o krese gidiyo diye konusma abla oldu okula gidiyo diye konus ki dislandigini düşünmesin. Deneyebilirsin kim goturup getirecek sen ilgileneceksen zor olabilir
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoo asla öyle birşey konusmam çok dikkatliyim o konuda bu arada servis götürecek canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Su dönem kreş senin icjn kolaylık ama hastalik her yerde . İlk dönemler surekli.hasta olacak eve hastalik getirecek ve bebek var iyi düşünmelisin. Kreş çocuklarınin hepsi hasta.
.
Ve kardeşi olunca onu evden uzaklaştırmak şu dönem doğru değil. Heves edebilir ama 1 zaman sonra dahada hırçın veya içine kapanık olacaktır.
Eve haftada 2 3 gün otun ablası alabilir saatlik 50 ₺ başlıyor araştır bence
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Tek korkum işte o canım yaa:((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
Minarin
(
1,929
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben kizimi verdim 3 yas gurubuna cok iyi olmustu hatta devletin di ama bu hastalik yuzunden aldim surekli grio oldu kardesine gecti bana gecti hamileyim bjde ogretmenimiz kaydini sildirmeyin dedi havalar isinsin getirin dedi oyle yapacam yoksa artik bas edemiyorum hiperaktivite miz var evde sıkildi 10 aylik da kardesi var hamilelikde yoruyor yetisemiyorum bende
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah' yardımcın olsun canım napim şimdi vermimmi verimmi :((
30 Ocak 2022
Minarin
(
1,929
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmem kuzum bebeginde ufak mis ama senide cok iyi anliyorum havalat sicak olsa okadar hastalanmiyorlar ben mart da yollayacam tekrat sende iyi dusun karar ver
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
Seralem
(
387
puan)
tarafından
cevaplandı
canım ben oğlumu kreşe yazdırdım ağustos sonu başladı kreş oğlum eylülden beri hasta. en fazla 1 hafta tam gitmiştir sonrası su çiçeğine kadar uzanan bir hastalık yolu. Bu sene domuz gribinden tut korona ya kadar hastalık çok fazla. bence sen bu yarım dönemi de idare et sonra Eylülde tam başlatırsın hem bebiş de biraz daha büyür. Bir de kreşte arkadaş grupları da oluşmuş olacak onda da zorlanır belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
Enes2020
(
4,035
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabii ki de kreşe ver aynı durumdayım eşim cimrilik yapıyor keşke verse çocuk tek kalmış resmen ortamı yok çıldırmasi normal eşin ne iş yapiyor
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Hastalıktan dolayı korkuyorum canım ya .
30 Ocak 2022
Enes2020
(
4,035
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu bilemem bebek Küçük olduğu için sıkıntı olabilir ama okula başladığı zaman kaç yaşında olursa olsun ilk defa karsilacagi için hasta olacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
Emntkrn
(
22
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben anasinifinda çalışan biri olarak sana şunu söyliyim 3 yaş daha erken ve aşırı hastalık var bu sana ve bebeğine de bulaşabilir. 3 yaş her okul kabul etmediği için biraz tuzlu olur sana. Evde biraz sabret hem kardeşine alışsın hemde bu arada WC eğitimi ver havalar güzelleşmeye başlayınca seneye 4 yaş olarak gönder daha sağlıklı olur. (3 yaş sendromu diye bişey var bu arada) bu kardeşini kıskandığı için olmayabilir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
yigitinannesi0
(
1,300
puan)
tarafından
cevaplandı
Oglunla ne yapıyorsan aynısını kizinla yapmayı da dene
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
yigitinannesi0
(
1,300
puan)
tarafından
cevaplandı
Ve kreşler çok pahalı her ay kreşe para vereceğine evde yardımcı tutabilirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
Bademira
(
1,367
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim büyük kızım 3 yaşına girdi küçük kızım doğdu. Akıllı uslu kızım gitti yerine hırçın saldırgan hiçbir şeyden memnun olmayan kızım geldi ilk 2 ay böyleydi. Şimdi 4 ayligiz alıştı kızım artık eski haline döndü. Geçici yani bu durum. Kreşe başlatmalı önermem. Hem daha çok hastalanır kardeşine geçer filan böyle bi döngüye girersin hem de evden uzaklaşmış gibi hisseder. Tam tersi kardeşiyle olan hayata alışmasını sağla.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben olsam direlt kreşe veririm. Diğer çocuğumla daha rahat ilgilenmeyim diye değil elbette ama çocuk evde sıkıyor belli... İlgi istiyor i, enerjisini atmak istiyor. Kreşlerde çok güzel el, parmak, kas becerileri kazanıyorlar.
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım ben kreşte öğretmenlik yaptım kreş ortamını biliyorum sadece o değil jimmastik ingilizce kuran egitiminide alsın istiyorum farklı farklı etkinlikler yapsın istiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ocak 2022
BabyBoyum
(
135,939
puan)
tarafından
cevaplandı
bu kardes durumundan bende korkuyom
30 Ocak 2022
Esmaslan
(
116
puan)
tarafından
yorumlandı
Yanii çok zor sana öyle diyim canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
45
göst.
Muğla merkezde yaşayan var mı kreşlerle ilgili bir sorum olacaktı ?
13 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
Kedimekimm
(
631
puan)
tarafından
soruldu
412,645
soru
12,423,576