0 oy
334 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,737 puan) tarafından
Suan yazlik alisverisi yaptim cocuklara ama yinede pahali kizlar yazi kistan kisi yazdan aliyorum uygun oluyor bir nebze ama beden hatasi olabiliyor. Mesela daha buyuk gelebiliyor ve iade suresi dolmus oluyor cunku yazin tahmini su kadar uzar su kadar kilo alir diyerek aliyorum bazen tutturamiyorum. Birde ben kendime bile giyim konusunda modaya ilgim olmadgi icin duzgun alamiyorum ama yani 2 kizimida giydirmeyi secmeyi kombinlemeye zirlaniyorum siz nasil yapiyorsunuz. 

13 Cevaplar

0 oy
(4,700 puan) tarafından
Valla ben ikisine de LCw den aldım dört gözle yazın gelmesini bekliyorum çünkü çok güzeller ikisinin bir sürü takımı toplamda 400 civarı biseye bitirmiş oldum bir kızıma ayakkabı alacaz 
(1,737 puan) tarafından
Bende lc den aldim ama kombin flan beceremiyorum biri anya biri konya oluyo millet ne guzek cicili bicili secebiliyo ama ben tirtim bu konuda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende gecen gun aldim oglumun eksiklerini bitek.sapka sandalat corap  kaldi  ben hep takim seklinde aliyorum canim mesela sort tisort yada esofman takimi falan oyle ust ayri alt ayri sevmiyorum hepsi uyumlu olacak:D

(1,737 puan) tarafından
Takimlar ayri ayri almaya gore pahali oluyo canim
tarafından
Olsun:))) ben hep küçüklükten  beri derdim canim.çocuğum  olursa takim alacam diye çünkü  etrafta görürdüm alt ayri ust ayri  hoslanmazdimm
(2,983 puan) tarafından
Ayni ben bende hep takım alıp giydirmeyi seviyorum
tarafından
Yaz kis hep böyleyim cok takık bi insanim bu konuda esim dalga gecer hep
0 oy
tarafından

Bende o gün kışlık için biseyler aldım küçüldü kıyafetleri bekliyorum LCWden aldım bende senin gibiyim kombin konusunda zorlaniyorum:D ama genede güzel şeyler alıp uydurabiliyom

(1,737 puan) tarafından
Ben cok zorlaniyorum buyuk kizimin adi cikti erkek fatma diye erkek gbi hep esortman oantolon giyiyo diye gecen agladi yavrum sen benim guzel olmami istemiyorsun bana elbise almiyorsun diye aldim bende en sonunda
tarafından
Elbise giydiriyorum tabi varda ama bazen nasıl neyi neyle uyduracagimi sasiriyorum
(1,737 puan) tarafından
Ben cevrede biri gozune kestirir bizi takip eder diye korkumdan gösterişli giydirmek istemiyorum esenyurtta oturuyorum malum her pislik burdan cikiyor
tarafından
Orasida doğru ama bi yere götürdüğünde artık güzel giydirirsin
(1,737 puan) tarafından
Evet oyle yapicam artik  ilerde ergenlikte kendi illa giyecek zaten
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Herseylerini takım alıyorum tek parça çok nadir alirim 
0 oy
(760 puan) tarafından
6 yaşında oğlum 1 yaşında kızım var çorabına kadar uyumlu giydiriyim.her gören amn çorabına bak tokasına bak bak der.oglumunda çantası gözlüğü sapkasi feln hep uyumlu olur
(1,737 puan) tarafından
Benimde biri 7 yasinda digeri 10 aylik ama yok kombin yapamiyorum ikiside kiz bide
masallah size .
0 oy
(616 puan) tarafından
Bende hep öyle yapardım ama son zamanlarda çok sıkıntıdayız bir çöp alamıyorum sağdan soldan veren oluyor Allah razı olsun öyle idare etmeye çalışıyoruz 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Lc den alirim gene ordan alırım oranın kalıplarını artık ezberledim ne gelir nasıl gelir.  Henüz yazlık almadım bakalım inşallah sonraya doğru Allah in izniyle 
(1,737 puan) tarafından
Bende lcden aliyorum canim yillardir ama maalesef benim 7 yasindaki kizim 11 12 giyiyor yasinin cocugu degil seneye yetiskine gececek heralde o yuzdende zorlaniyorum galiba kendimede dogru duzgun bisey secemem cunku alakasiz seyler alip birlestirmekte zorlaniyorum
(3,794 puan) tarafından
Ben hep 2 yaş büyük alırım  misal 4 yaşında olana  6 7 yaş alırım 9 yaşında olana da 11 12 yaş
(1,737 puan) tarafından
Evet bende ayni durumdayim
(3,794 puan) tarafından
Henüz bakmadım yazliklara fazla seçenek yoktur şimdi sezon başı seçenek artıyor diye acele etmedim.
(1,737 puan) tarafından
Yok hayir tam tersi surekli stok guncelliyorlar ve uygun fiyati suan lcnin yaz basi ucuyor fiyatlari
(3,794 puan) tarafından
Yakında bakmadım ya siteye.  Mağazadan aldim hep mağazada  kış sezonunda hâlâ.   Şubat mart gibi bakmayı planlıyorum inşallah Allah izin verirse tabi
0 oy
tarafından
Yazlığı yazın kışlığı kışın alıyorum 
(1,737 puan) tarafından
Cok pahali oluyor oyle 40 parca urunu kisin bin liraya aliyorum ben ama sezonda yazin yazligi almaya kalkinca daha pahali oluyo.
tarafından
Ben bedeni uymaz diye tereddüt ediyorum
(1,737 puan) tarafından
Bende ediyorum da bi sekilde tutuyo iste iyi kotu deneye deneye ogrendim her sene kizimin ne kadar buyudugu kac beden almam gerektgini
0 oy
tarafından
Ben LCW eski sezon aldım çok uyguna geldi
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İndirim takip ediyorum şimdiden seneye kış için aldım birşeyler yaz içinde baya birsyler toparladım sürekli indirim takip ederek güzel buldugum yada kolayca giyip şık olabilecek şeyler seçmeye çalışıyorum kızım yazın nasipse inşallah 1 yaşında olcak tulum alıyorum rahatça giyer diye 
0 oy
(122,405 puan) tarafından
ben her yerden aliyom ama sık aldigim yerlerde var turkiyeye gidince 3 yerden alirim
0 oy
(3 puan) tarafından
pinterestten kombinlere renk paletlerine falan bak
0 oy
tarafından
Yazlıkları yazın kışlıkları kışın alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
14 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 382 göst.
0 oy
18 cevap 290 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
19 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

403,716 soru

12,095,502 cevap

36,395 kullanıcı

...