0 oy
1,534 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar emniyet yakın hemen geldiler kadın sustu şikayetçi olmadı abla da tanıdık yukarı geldi aşağıdakiler evde yok sen mi aradın dedi önce sustum sonra evet dedim üstüne eşim aradı yazık çok yazık siz kavga etseniz biz karışmayız sen niye karisiyorsun dedi sustum kapattım kapımı oturdum aşağıya gece gece iyilik mi ettim kötülük mu bilemedim rezil olmuşlar komşulara falan öyle deid bana kadın 

44 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Vicdanın icin ara dedim ama böyle olacağı da aklıma gelmişti icime rigmustu. Ah şu kadınlar madem sessiz ye dayagini cocukkarin suçu ne
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocamdir doverde sever de (!)
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Valla ne deyim. Bellimi olur cinayetler duyuyoruz devamli sen doğru olanı yaptın o kadın ne derse desin.  Başka şeylerde olabilirdi 
0 oy
(522 puan) tarafından
Canım hicte pişmanlık yaşama sen insanlık görevini yaptin Allah korusun kadına birsey olsa daha çok üzülürdun kadina gelince bi tuhaf yani sagol bnı dusunmussun diyeceği yerde rezil olduk diyor madem öyle bağırmayın 
0 oy
(5,770 puan) tarafından
Polis senin aradığını demezki keşke cevap dahi  vermeseydin kapınıza acmasydn
0 oy
tarafından
Ben sana ne dedimmmmm
tarafından
Dedin de işte ne bilim
tarafından
Keske kivirsaydin aramadım ben diye
0 oy
(387 puan) tarafından

Benim de yan komşum geçen gün kavga ediyordu gece de saat 3. duvara vurup anlaşamıyorsanız gidin boşanın ulan sizi mi dinleyeceğiz diye bağırdım sustular. benim yan taraf çok hareketli ya savaşıyorlar ya işte öyle :)

0 oy
(2,130 puan) tarafından
Bence aramakla doğru olanı yaptınız. Kapıyı acmayabilir veya ben aramadım diyebilirdiniz. Bizim binada bu tip olay olduğunda ben arıyorum. Polisler isim bilgisi vermez zaten. Kadının tavrı tabi ki yanlış ama yapılması gereken aramaktır. Çok daha farklı ve acı sonuçları olabilirdi
0 oy
(331 puan) tarafından
Tabiki de arayacaktın aynı durumda sen olsaydın yardım edilmesni istemez miydin? Ben de yapamazdım ama yapman gereken inkar etmekti sanırım. Aşağıdakiler de evde yokuz numarası bile yapmış olabilirler. Kimseyle tartışacak halim mecalim yok ama neler neler demişler. Karışma başını ağrıtma falan Allahım hiç zalime düşürmesin ama onlarınyanında hiç hiç düşürmesin kapatır kapılarını bi de tv nin sesini yükseltirler kavga sesleri gelmesin diye… Allah doğruyu göstersin hepimize 
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Hani aşağıda kimse yoktu kime rezil olmuş ki 
tarafından
Binanın önüne araba geldi ya kavgalarına zaten herkes cama çıkmış ama onca adam var kimse gelip engel olmadı
(3,308 puan) tarafından
Kavga ederken rezil olmuyorda polis geldi diye rezil olsun
Boşver sen genede iyisini yaptın diğer postunu okudum
tarafından
Öyle daha da birbirlerini oldurseler karışmam
0 oy
(204 puan) tarafından
Belki sıradan kavga ediyorlardı canım neden hemen aradın ki insanlık hali hepimiz kavga ediyoruz bugün kavga ederler yarın sarmaş dolaş olurlar dövdüğüne emin misin 
tarafından
Kız yok kavga sesi bağırış cagiris çocuklar bağıra bağıra ağlıyor yapma diye öyle sıradan tartışma değil dayak yiyordu belli yani
(204 puan) tarafından
evde çocuklarda varmış tek değilmiş ki bilemedim
tarafından
Adam sürekli içiyor sürekli sarhoş
0 oy
tarafından
Bunlar yüzünden başka kadinlara duyarsız kalıyoruz. Dayak yemek hemde çocukların yanında nasıl bir asagilanmaktir bazen kadin olmaktan boyleleri yüzünden utanıyorum bunun gibi arsızlar yüzünden.bir daha karışma yesin dayak alisms artık ruh hastası. 
0 oy
(1,473 puan) tarafından
Boşver üzülme bundan sonra enazindan millet polis arar diye yüksek sesle kavga etmezler sen üzerine düşeni yapmışsın
0 oy
(12 puan) tarafından
Boswer canim sen insanlık görevini yaptın. Senin için rahat olsun hic muhatap olma slm bile verme. Dayak yiyince rezil olmuyor polis gelince oluyr. En azindan cocuklar icin aramış oldun 
0 oy
(799 puan) tarafından
Sen üstüne düşeni yaptın cnm bundan sonra kendi bilecekleri iş 

Bişy denirse 

Sesinizden rahatzız oldum de kapat konuyu boşver....
0 oy
(487 puan) tarafından

Cevabını verememissin canım niye sustunki ben olsam derdim ben insanlık vazifemi yaptım madem öyle bir daha aramam ne kadar bagirsan deseydin haa birde abla sen bizi bu şekilde dayak yerken çocuğum çığlık atarken duyarsan genede ara polisi belki bi hayat kurtarirsin deseydin :angel: valla anlamıyorum bu insanları tamam ne sebeple oluyorsa şikayetçi değilim deyip yolluyorsun polisi de birde hesap sormaya nasıl yüz buluyorsun insan iyilik yapmak için veya sesten bile rahatsız olduğu için arayabilir yani.

0 oy
tarafından
Kuzum hayatta karışmam kurtar imdat diye bagirmadigi sürece yazın biz kavga ettik kaynana eşim bej kimse karışmadı geçenlerde de karşı komşum eşini almadı eve kapıları kiracakti yine karismadik
0 oy
(128,680 puan) tarafından
noldu gii olay neydi
0 oy
(970 puan) tarafından
Sen gorevini yaptin canim.kotu bisey olsa vicdan azabi cekecegin bi durum yok aksi olsa keske arasaydim derdin... polisler aliskin zsten susup sikayetci olmayanlara...malesef
0 oy
(3 puan) tarafından
keşke aramasaydın da kocası boğazlayıp öldürseydi. iyilik yapan kötülük buluyor memlekete bak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 796 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 573 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 429 göst.
+1 oy
14 cevap 827 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,771 puan) tarafından soruldu

408,190 soru

12,260,176 cevap

37,341 kullanıcı

...