0 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (564 puan) tarafından
İnternette gezinirken bir sürü cinsiyet partisi videosuna rastlıyorum anlamadığım doktor kime söylüyor bu cinsiyeti anne baba bilmezse kim hazırlıyor o pembe ya da mavi renkleri valla merakımdan soruyorum. İki çocuğum var hiç heves etmedim böyle şeyleri illaki yapan vardır :) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kağıda yazıyor doktor. Balonu hazırlayan kişiye kağıdı veriyorlar o ona göre pembe veya mavi koyuyor balonun içerisine 
(564 puan) tarafından
Kağıda nasıl bakmıyorlar merak etmiyorlar mı ya nasıl dayanıyor lar :)
-Reklam-
0 oy
(135,419 puan) tarafından
aileden birine diyo dr
0 oy
(14,718 puan) tarafından
Kiz kardes gorumce veya arkadaşa söylenir bence anne de gidiyorsa ona söylerler :)
0 oy
tarafından
O değilde şeye çok güldüm ya yeni moda olmuş ya hani iki tane bebek kostümlü insanlar var biri mavi biri pembe cinsiyeti hsngisiyse o koşuyor baba adayına ahshsjd ulaannnnnnn :D bu kadar seviyormusunuzz bu hayatı be :D 
(564 puan) tarafından
Bilmiyorum bana çok saçma geliyor yapanlara saygı duyuyorum tabi herkesin kendi hayatı.
tarafından
Kesinlikle yapanlara saygım var çagirdiklarindada gittim ama yaptım mi yapmadım yaparmiyim yapmam :D bencede dünyanın en saçma olayı yani
0 oy
tarafından
Bnde bana çok yapmacık geliyor:))
0 oy
(732 puan) tarafından
Kağıda yazacak tı Dr ama benm bebeğimin şeyisini gördüm anladım ☺️ ama yaptık yinede gayet güzel oldu eşime sürpriz oldu
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Pandemiden dolayı yasaklar vs yapamadık ama baby shower yapmıştık  çokta güzel olmuştu :) yine olsa yine yaparım :) 32 haftalık hamileydim partiden üç gün sonra doğum yaptım oğlum tamam artık gezdik dolaştık yedik içtik partide yaptık ben geliyorummm dedi :)
0 oy
tarafından
Arkadaşımın doktoru kapıda yazıp arkadaşıma vermiş ilk arkadaşım sonra eşi okumuş 4 gün sonra çok büyük bir cinsiyet partisi yaptılar orda öğrendiler güya :D

İlgili bir soru bulunamadı

411,022 soru

12,370,197 cevap

42,374 kullanıcı

Kategoriler

...