0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Arkadaşlar etek giymeden namaz kılınır mı acaba namaza başlamak istiyorum ama eteğim birtane bile yok etek giymedim için alma gereği duymamıştım hiç eteğim yok günahtır diye namaza basliyamiyorum:angel:

12 Cevaplar

+1 oy
(599 puan) tarafından
Namazın olur canım olmaz diye birşey yok farz yerlerin kapalı olduğu için ama takva meselesi sen başla en kısa zamanda etek al bitane yada namz elbiseleri oluyor onlardan Allahım yolunu kolaylaştırsın 
-Reklam-
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Kılınmaz canım bol bir şey olması lazım. Etek alsan daha iyi olur, uzun elbisen varsa elbise giy üzerine de kazak hırka vs giy öyle kıl :)
0 oy
tarafından
1 tane basma etek al zor birsey değil 20 lira birsey ...

Ya boydan elbise gitmelisin yada etek veya namaz kıyafeti var onlardan alabilirsin.
0 oy
(12,350 puan) tarafından
Tam testture uygun bir kıyafetle.kilsan daha güzel olur. Bir tane namaz elbisesi edin bence
(348 puan) tarafından
İşte şimdi onu buralarda zor bulurum küçük Bebek var eşimde ben alamam beceremem dedi bende bu sabah kalkmak istiyorum namaza
(732 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun internette de satılıyor namaz elbisesi o daha iyi olur çok pahalı değil zaten
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Olmaz canım pantolonla eşin simdilik bi tane etek alsın sana sen Çıkana kadr zor degilki  eşin magazaya yada nerden alicaksa bedenini söylesin herhangi bi tane alsin gelsin rengi modeli önemli değil nasıl olsa
0 oy
(19,144 puan) tarafından
Namazda bahane olmaz. Illa etek giymene gerek yok bi çarşaf al dola beline. Ya da bi etek almak bu kadar zor değil git 1 2 tane etek al kıl namaz
0 oy
(310 puan) tarafından
Dizine kadr gelen bi kap ceket falan varsa oda olur etek alana kadar
0 oy
tarafından
Setri avret namazın sartlarindandir. Bu bol vücut hatlarını belli etmeyen bir kıyafetle olursa fazileti daha güzel olur. Sen şimdilik namazına basla en kısa zamanda bir etek al . Ya da temiz bir carsaf ya da şal falan bağla ama kıl aksatma . Sakın Sakın.
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Elbise uzun birşey yokmu. Şal da sarabilirsin beline uzunca sonrada basma etek al bitane hemen 
0 oy
tarafından
Annenden iste gymedigi bi etegini versn sana cnm
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Canım bişey sar örtü şal vs olur. 
0 oy
tarafından
Sefamerve de namaz elbisesi var hem fiyatı uygun hemde çok tatliş tavsiye ederim etek giymeye alışana kadar 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 855 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 611 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.