0 oy
466 göst.
Aile kategorisinde (170 puan) tarafından
Merhabalar altına değer veren biri değilim kendi altınlarımı dahi kullanmıyorum öncelikle belirteyim fakat eşinizden doğum hediyesi beklentiniz oldumu yada ne yaptı sizin için bunu merak ediyorum

45 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Beklenti içerisine girmedim ama aldı sağolsun öyle şeyleri unutmaz alır :))
(170 puan) tarafından
Özel değilse ne aldı
(581 puan) tarafından
Kelepçe bilezik ile kolye almıştı biri benim için biri de oğlum için ☺️
(170 puan) tarafından
Ne ince bir düşünce :)
(581 puan) tarafından
O yönden düşünceli sağolsun doğum günü olsun sevgililer günü olsun alır almamazlik yapmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi beklerim ama  hediye almaz ama pasta alır benle yer (•‿•)
(170 puan) tarafından
Benim eşim hep doğum günüm vs hep kartıma para atar bu huyunu sevmem ama ihtiyacın olanı al der hep bende alıştım artık çiçek vs tabiki aldı ama ilk bebeğim merak ediyorum acaba ne yapar aklına ne gelir
0 oy
(1,196 puan) tarafından
İlk oğlumda hiç birşey yapmadı ikinci oğlumda kokue altı altın şimdi kız doğum ettim daha yeni bakalım ne yapacak ama beklentim yok almasada olar :)
(170 puan) tarafından
Tabiki öyle ama eşimin hep hayali bir kızının olmasıydı geçen hafta kontrolde kızımızın babasına benzediğini öğrendik yani nebiliyim bukadar değerli bir hediyeyi ona Allah nasip ediyor bende çilesini çekip doğuruyorum umarım eşiminde aklına gelir
(1,196 puan) tarafından
İnşallah canım ilk bebeğinmi
(170 puan) tarafından
Evet :)
(1,196 puan) tarafından
Ondandır bende ilkinde beklemiştim:)
0 oy
(195 puan) tarafından
Beklenti içindeydim neden bilmiyorm ama insan bekliyor böyle şeylerde. Almıştı iyiki çok mutlu olmuştum.
(170 puan) tarafından
Yani tabiki sonuçta acısını çilesini çekiyoruz onlara babalık gibi kutsal bir konuma getiriyoruz bir hediye beklentimiz illaki olacak bende bekliyorum açıkçası
0 oy
(4,833 puan) tarafından
Beklentim olmadı ama yaptı esım, kızımda altın ozel tasarım bileklik yaptırdı, oglumda tugralı kolye aldı 
(170 puan) tarafından
Maşallah Allah bozmasın huzurunuzu
(4,833 puan) tarafından
Amin cnm, Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Alır ama çok gereksiz şeyler aldı şimdi kartı veriyor ne istersen al diye ben neyi begenirsem alırım
(170 puan) tarafından
Benim eşimde hep öyle yapıyor ama ben o gün bir süpriz bekliyorum nedense beklenti içindeyim
0 oy
(7,439 puan) tarafından
İlk doğumumdu beklemiştim ne yalan sòyleyim benim odun bir çicek bile almadı 
(170 puan) tarafından
Bende bir süpriz bekliyorum benim eşimde hep böyle para falan verir süpriz yapmaz açıkcası almazsa bende kırılırım galiba hatırlatmalımıyım sizce
(7,439 puan) tarafından
Hatirlat kız valla görümcem şu kolye çok güzelmiş dogum gunumede az kaldi diye sòyler hep eside gider alir ben asla soyleyemem kendisi dusunsun isterim ama bak kalakaldim öylece
(170 puan) tarafından
Maalesef erkeklerin aklına gelmiyor hep hatırlatmak itelemek zorundayız sonra alınca mutlu oluyoruz halbuki biz kendi ağzımızla istedik
(7,439 puan) tarafından
Aynen öyle dusunerek çicek alsaydida mutlu olurdum yeterki dusunseydi ama malesef söylemek basina kakmak gerekiyormus
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Beklentim olmadı :)

(170 puan) tarafından
Benim beklentim var ya açıkcası altın değil ama nebileyim bir süpriz bekliyorum çok şey değil aslında bana ve kızına verdiği değeri o günde görmek isterim
(2,401 puan) tarafından
Anladım cnm herkes farklı beklenti içinde oluyo
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Beklentim ildu tabikide ilk dogumumda bisi almadi ikincide kaucuk cicegi aldi bide telefon :D bakalim bunda ne yaoacak  doktor cicegi gorunce Allah bilir ne yaptida bu kadar buyuk cicek aldi dedi :D
(170 puan) tarafından
Hahaha :D basının etini yemediniz demi öyle tahmin ediyorum :D
(7,035 puan) tarafından
Yok bana gerek kalmadi ne hikmetse kaynanam kizdi o zmn laf eti ona dunya kadar
0 oy
(16,621 puan) tarafından
Düğün altınlarımı bile kredi çekip kendim almış insanım öncelikle onu söyleyeyim doğum günümde doğumumun arasında bir ay vardı aralıkta oğlum doğdu ocakta doğum günüm daha hamile iken doğum günü hediyesi istemiyorum doğum hediyesi istiyorum dedim hediye olmakta öyle altin pırlanta masraflı bir şey istemedim gümüş ya da altin kaplama oğlumuzun adının yazdığı isimli kolye sonuç doğum hediyesi alınmadı yerine doğum günü hediyesi kazak almış beğenmedim değiştirmedim de bir iki giyer giysi kutusuna atarım kendim de kendime kolyeyi kendim aldım ama isimli değil normal gümüş kolye isimli kolyeyi de daha sonra altının kendim alırım dedim eşimin benim oğlumun adı olandan vazgeçtim sadece oğlusumun adı olacak eşim o kadar sevgiyi hak etmiyor 
(170 puan) tarafından
Sizin adınıza çok üzüldüm :( bende altın beklemiyorum ama böyle güzel bir jest bekliyorum açıkçası ama kendi düşünsün istiyorum benim doğumumla doğum günüm arasında 2 hafta olacak :(
(16,621 puan) tarafından
Benimki akıl edemedim diyeceği için yardımcı olayım dedim şu aralar maddi durumumuz çok iyi değil kendini sıkıntıya sokmasın diye de özellikle dedim maddi değeri olmak zorunda değil gümüş olsun ama bence çok anlamlı bir hediye idi yazık oldu bir o kadar daha para koysa idi gönlümü yapardı o da onun odunluğu diyelim sonuç olarak erkeklere iyilik yaramıyor ona kanaat getirdim
(170 puan) tarafından
Maalesef herşeyi itttirerek yapıyoruz zorluyoruz bişeyleri illa yapsınlar diye sonra maddi sıkıntıya girdim diye hayıflanıyorlar benim eşimde her ay bekliyorum ayın başında bebeğe alışveriş yaparız die her ay başı daha ayın başı gelemeden para bitti diyor susuyor kalıyorum
(16,621 puan) tarafından
Rabbim bize sabır versin canım benimki olmadı ama umarım senin gönlünden geçtiği gibi bir doğum hediyen olur
(170 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah Allah kimsenin huzurunu kaçırmasın
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Her özel günde altın olan bise alir kolye yüzük bileklik gibi şeyler ben hepsinde beklemem ama sagolsun hic birini boş geçmez dogumlarimda da kolye almıştı bide artı olarak cocuklarimla bana çeyrek takmıştı :D

(170 puan) tarafından
Çok sevindim sizin adınıza benim eşiminde böyle değerli şeyler almasına gerek yok ama süprizlerde bekliyorum maalesef hep para atar kartıma
(9,625 puan) tarafından
İnan bende hiç beklemiyorum eşim bana bi çikolata alıp gelsene dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama oda kiyafet çiçek böcekten ziyade altını tercih eder hep aksesuar olarak hemde yatırım açısından ama bende yüzüğüm hariç hiç birini takmıyorum hepsi kenarda duruyo
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Evet tabiki. 10 bin hesabıma yatırdı. Bilezige döndürecek.ama evlenirken 25 gram 3.500 du şimdi 14 gram ediyormuş 10 bine
(170 puan) tarafından
Çok sevindim sizin adınıza :) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bileziğinizi
(1,298 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bekliyordum altın olması şart degildi 5 taş almıştı 
(170 puan) tarafından
Çok sevindim sizin adınıza :)
0 oy
tarafından
Beklenti insanı yorar kendi kalbine bıraktım onu doğum yakın sevgisini hissediyorum o yeter bana
(170 puan) tarafından
Bende hissediyorum heycanınıda ancak nedense ben beklenti içindeyim umarım hayal kırıklığına ugramam
0 oy
(24 puan) tarafından
Hiç beklentim yok.almasada üzülmem çünkü rabbim en güzel hediyeyi verdi bize senelerdir ikimizde çalışıyoruz dünya kadar tedavi para gördük biz mutlu olalım evladimizla yeter ♥️
(170 puan) tarafından
Allah evladınızı size bağışlasın sağlık huzur versin inşallah tabiki bunlar çokça önemsiz şeyler
(24 puan) tarafından
Yarın bebeği gorecekmiyim kese dolumu diye çağırdılar inşallah görürüm en güzel servet bana
0 oy
(277 puan) tarafından
Ne yaptimsa aldiramadım eşim hiç ince düşünceli romantik değil. Ne istiyorsa  para vereyim al diyor Oyle de bi anlamı yok
(170 puan) tarafından
Aynı benim eşim o yüzden süpriz bekliyorum nebileyim şimdi istedigim şeyi atsam bir anlamı kalmayacak diye düşünüyorum
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Beklemedim istedigim şeyi söyledim aldırdım:) beklerdim ama söylemesem almazdı düşünemezdi. O yüzden üzüleceğime söyledim gitti :)
(170 puan) tarafından
Bende söylesemmi die düşünüyorum aklına gelmez bence eşimin
(3,061 puan) tarafından
Bence söyle sonradan içinde ukde kalmasın
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Beklemedim ama telefon almıştı sağolsun ;) ben daha ona birşey al almafim 
(170 puan) tarafından
İnce bir düşünce sevindim adınıza :)
0 oy
tarafından
Beklenti içerisine girmedim sağolsun kurban olduğum düşünmüş almış almasaydı da canı sağolsun canım ☺
(170 puan) tarafından
Ya ben öyle diyemiyorum açıkçası bekliyorum :D
0 oy
(1,794 puan) tarafından
İlkinde almadı ikinciye hamileyim beklentim yok
(170 puan) tarafından
Hevesiniz kaçtı dmi
(1,794 puan) tarafından
Kesinlikle ve ilk doğumda ertesi gün evlilik yıldönümüydu ona rağmen yapmadı iki hafta sonra falan düğün tarihinde çiçek yollamıştı

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 375 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 927 göst.
8 Temmuz 2022 Aile kategorisinde nurr001 (2,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 634 göst.
18 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Bayan Saraç (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 883 göst.