0 oy
976 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar yatmadan  mutfağı mutlaka toplayanlar dan misiniz    

Sabahami bırakırsınız   ben mutlaka toplarım  toplamadan yatarsam  geçe  wc ye uyanınca bişey durter beni mutfağı toplar öyle tekrar yatarım   

59 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Akşam yemektn sonra yıkadım Cnm bı iki bardak varsa vakit varsa yıkarım yoksa ellemem
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Yatmadan tum isi hallederm heryeri toplar duzenlerim sabah daginik eve uyanamam zaten bebem zor duruyo ustume geliyo snra ev
0 oy
(702 puan) tarafından
Kesinlikle toplarım hastalık vs olamdigi surece
0 oy
(12,794 puan) tarafından

• Şuan murfağım bal dök yala :D
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Mutfak salon nere varsa heryeri toplarimm daginikliga asla tahammul edemiyorum . dunn misafirler vardii gittiler ama ben uykusuzluktan yorgunluktan olmüstüm ilk defa dun toplamadim oda ssce kahve fincanlari vardi bu sabah kendime saydim sövdum
0 oy
(1,667 puan) tarafından
mutfagi daginik birakmak yiyeceklerin üstünü acik birakmak iyi degil derdi annem o yuzden gece yatmadan mutfagi toplar tuvaleti yikar oyle yatarim aliskanlik olunca hep toplu oluyor 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çok nadir toplamam ama genelde tüm evi toplayıp yatıyorum ben 10 da kızım uyuyor hemen evi toplar yatarım tek sabaha süpürge silme kalır canım 
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Toplayıp yatarım her bieşy yaptıgım zaman kirlettiğim tabagı çatalı yıkarım yada makineye koyarım sonra çok zor gelitor :) inşalalj cocuk doğduktan sonra devam eder böyle 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Hep toplarım üyle gördüm üyle devam sabaha temiz kahvaltı hazırlamak gibisi yok dağınıklığı sevmem 3 cocukluyum sabaha iş bırakmayı sevmem 
0 oy
(426 puan) tarafından
Mutlaka toplarm asla oyle birakamam yoksa sabaha kadar kabus gorurum takinti olmus bnde artik
0 oy
(4,232 puan) tarafından

Mutlaka toplarım :)şaşmaz 

0 oy
tarafından
Toplamadan yattığım çok oldu ama yarından itibaren çok daha düzenli tertipli olma kararı aldım :)
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Toplarım öyle yatamam ben yatsam eşim yatirmaz oda sevmiyor dağınıklık bende 
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Genelde toplarım. Çok yorgun değilsem ve unutmamissam. Bırakmamaya çalışırım
0 oy
(846 puan) tarafından
Toplamadan yatmam cnm  mutfak onemli  cnm  hadis var  onla ilgili
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yatamam ya toplamadan.cook hasta olsam bile duramam ha gecikir ama mutlaka toplanir
0 oy
tarafından
Genelde toplarım büşbüş ama toplamadığım günler oluyo canm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 179 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 409 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,662 göst.