+3 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

*Ormanın içinde yürüyorsunuz. Yanınızda kim var?

*Ormanın içinde yürüyorsunuz. Bir hyvan gördünüz.. Ne tür bir hyvn?

*Hyvan ile aranızda nasıl bir karşılaşma yaşanır?

*Ormanın içinde biraz daha yürüyorsunuz. Birden bir açıklığa çıktınız ve karşınızda hayalinizdeki ev duruyor. Bu evi tarif edin.

*Evin içine giriyorsunuz. Yemek odasına gidiyorsunuz ve yemek masasını görüyorsunuz. Masanın üzerinde ve etrafında ne olduğunu tarif edin

*Arka kapıdan dışarı çıkıyorsunuz. Otların üzerinde yatan bir kap görüyorsunuz. Kap neden yapılmış (seramik, cam, kağıt, demir vs.)?

*Kabın durumu ne? (Kırık, sağlam, eski, yeni). 

Her soru icin sira sira cevap veriniz:) Yarim saat bi saate yaticam yatana kadar cevaplim:)

41 Cevaplar

0 oy
(17,475 puan) tarafından
Uyuyacaz kiz yarin soraydın tek tek cevap.verirdimm
(253 puan) tarafından
hdhdhd bende uyucam.valla yarim saay burdaym
-Reklam-
0 oy
(1,303 puan) tarafından

1. Eşim 

2.aslan

3.yirtici

4.savaşiyoruz

5.villa

6.evet

7.çok güzel yemekler giri sandalyeler 

8.seramik

9 kap ne kız:D

(253 puan) tarafından
Sizinle yürüyen kişi sizin icin hayatinizda cok onemli birisi.
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor  

hyvn ile karsilasmaniz yirtici demissin problemlerle nasil  bas ettigin biraz agresifce

hayalindeki evin buyuklugu problemlerini cozmek icin istekli oldugunu gosteriyo

cit olsun dedin davetsiz.misafirden hoslanmiyosm semi arayip gelmeleri senin icin daha iyi

Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız ama sen tam tersini soylemissin huzurun yerinde gayet

kap icin seramik dedin Kap seramikten yapılmışsa ilk sorudaki eşinizle aranizda bazi problemler var kirilma donemlerindesiniz
(1,303 puan) tarafından
Evet  bu dediklerinin hepsi doğru  valla
0 oy
tarafından

Eşim

Yavru sincap
Yanımızdan geçip gider
Ahşap tek katlı önünde güzel verandası olan bir ev
Şömine kurulu bi sofra
Seramik
Sağlam
(253 puan) tarafından
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   yani cok buyuk problemin yok

hyvn ile karsilasmaniz gecip gider  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir kacma taraftarsn:)

hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atiyorsm

Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız ama sen tam tersini soylemissin huzurun yerinde gayet

kap icin seramik dedin Kap seramikten yapılmışsa ilk sorudaki eşinizle aranizda bazi problemler olabilir ama iliskiniz saglam tekrardan onarilabilir kopmaz bi baginix var
tarafından
Güzelmiş gerçektende öyle şuan için tek çözüm yolum sorunları görmezden gelmek kaçmak
0 oy
tarafından
Eşim ❤

Ayı ☺

Düşünemiyorum ikimizde birbirimize saldiririz ☺

Ahhh benim evim tam da bizim burayı anlatıyorsun sanki canım ben hayal ediyorum da hep oyle cevap veriyorum ☺kutu gibi bir ev bahçesi var sobalı ☺

Evet sarılmış canim ☺

Masanın üzerinde meyve dolu bir kap var ☺

Kap demirden yapılmış ☺

Kap yeni su dolduruyorm ☺☺☺☺

Hade bakalım merak ettim vallahi canım ☺❤
tarafından
Puhahahaaaaa ivedik mi ☺☺☺☺☺
tarafından
La recep ivedik piskolog sahnesinde zurafa biseye bisi yapiyo falan diyoya onun gibi seettiydim sogan ekme falan da benim sacma esprilerden ahahhaha
tarafından
Aşkom sen ivedigi fazla izleme ☺☺☺☺☺
tarafından
Bikere izleyince aklimda kalmis napam :)
tarafından
Yaaa kurban olurum ☺☺❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından

1. Yanımda eşim var 2. Aslan görüyorum 3. Geniş Bahceli güzel bir ev  4. Evet citlerle sarılı 5. Güzel dekore edilmiş  bir salon ve yemek masası üzerinde çeşit çeşit yemekler 6.  Seramik bir kab 7. Sağlam bir kab 8. Su içmek istedim bir an :D

tarafından
Kız bunu yazmayı unuttum :)
Aslandan korkar ve topugumuzu kıçımıza vura vura kacariz
(253 puan) tarafından
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   senin ki orta buyuklukte

hyvn ile karsilasmaniz kacma  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir genelde esinle birbirinizden kaciyosunuz bi tartisma veya problemde

hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atiyorsn

Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız ama sen tam tersini soylemissin huzurun yerinde gayet yinede

kap icin seramik dedin iliskiniz zaman zaman kirmaktan ibaret olsada siz saglam bi iliskinin icindesiniz sizi kimse yikamaz:)

.
tarafından
Teşekkür ederim canm ❤️
0 oy
(5,660 puan) tarafından
Arkadasiim 

At -uysal sakin 

Bakistik 

Ahsap ev iki katli 

Sarilmamis 

Yemek var etrafinda somine var 

Cam 

Saglam yeni parlak 

Su iciyorum
(253 puan) tarafından
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   yani bazi problemler normal buyuklukte

hyvn ile karsilasmaniz bakisma  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir  bi problem karsisinda sakin kalmaya calisan tarafsn

hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atmaya meyillsiin

Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız ama sen tam tersini soylemissin huzurun yerinde gayet yinede

kap icin camdan dedin esin ile iliskin cam misali kirilinca o kirginligin gecmesi kolay olmiyor ama.saglam demissin yinede saglam iliskiniz var

su iciyorum dedin  buda ilk sorudaki askadasokla ilişkinizin sağlam temellere dayandığını simgeler.
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Kimse yok tekbasimayim 

Aslan yavru 

Ikimizde bi tarafa kacarız bence 

Ahsaptan bir ev 

Citler yok agaclarin icinde 

Tozlar var ahsap sandalyeler var 

Seramik bir kap 

Eski ama saģlam 

Hayvanlara su koyarim 
(253 puan) tarafından
Sizinle yürüyen kişi sizin icin hayatinizda cok onemli birisi. Kendnden baska deger vermiyosun kimseye
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   yani bazi problemler oldukca kucuk aslnda
hyvn ile karsilasmaniz kacma demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir esinlee bi problem oldugunda ikinizde kacma taraftarsnz

Eğer cevabınızın içinde, yiyecek, insanlar yada çiçekler yoksa genel olarak mutsuz bir insansınız  genelde

kap icin seramik dedin iliskiniz her an kirilabilor durumda
su dolduruyorum dedin kendine olan guvenin cok buyuk
(7,455 puan) tarafından
Evet mutsuzum bu aralar bu doğru
(7,455 puan) tarafından
Tisikkir ediyoruz ❤
0 oy
tarafından
Ormanin icinde yuruyom kimse yok 

Bi hayvann goruyom zureyfa 

Zayifligimdan dolayi beni cali cirpi sanabilir yemeye calisabilir ilk karsilasmamizda djhdhd

Karisma cikan ev gri beyaz boyali iki katli ama citleri olmayan etrafinda ihtiyac ne varsa olan bi ev

Masanin ustu yenek vakti olmadigindan bos zaten bos masa severim 

Demir bi kap hafif paslanmis icine toprak doldurup mutfakta cillenmis soganlari ekiyom djjdjd
tarafından
Ana ben recep ivedigin piskolok sahnesini salladiydimneyse bidahaki piskolojik testine ins canim dkkdjd
tarafından
Mihrimmm tam benim olduğum yeri tarif etmiş vallahi bak benim yorumuma ☺❤
(7,455 puan) tarafından
La mihrii h.yvan seni niye çalı çırpı sanıp yesin ahahaha
tarafından
Çubuk gibi garıyım ondan ahahhaha
(7,455 puan) tarafından
Ahahaha
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Eşim. Aslan. Kovalamaca. Kucuk kutu gibi bir  ev. Hayir acik alanda. Sarma yemegi var ve etrafinda masanin oyuncaklar. Cam.  Saglam. Pasta

(253 puan) tarafından
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   yani bazi problemler normal buyuklukte

hyvn ile karsilasmaniz kovalamaca  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir  bi problem karsisinda ya esin kaciyo ya sen surekli kacma kovalama ugrasiyonuzz
hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atmaya meyillsiin degilse sende az deglsin yani:))

kap icin camdan dedin esin ile iliskin cam misali kirilinca o kirginligin gecmesi kolay olmiyor ama.saglam demissin yinede saglam iliskiniz var
(11,499 puan) tarafından
Çok  dogru canom tesekkur ederim
0 oy
(931 puan) tarafından
Esim

Aslan 

Donar kalırım

Tek katlı küçük şirin Bi ev

Hayır 

Etrafi bom boş ve masinin üzerinde rengarenk çiçekler 

Cam

Sağlam

Su dolduruyorum 
(253 puan) tarafından

hyvn ile karsilasmaniz donma  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir  bi problem karsisinda susan tarafsn

hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atmaya meyillsiin ama kucuk demissin

su dolduruyorm dedin  buda ilk sorudaki  ilişkinizin sağlam temellere dayandığını simgeler.
(931 puan) tarafından
Çok doğru canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Kızım 

Ayı 

Birbirimize baka kalırız 

Ahşap ev 

Hayır 

Masa boş ve bembeyaz bı örtü sadece 

Kap demir ve sağlam 

Valla kabı ben koymadım duruyo öyle 
0 oy
(20,419 puan) tarafından
Eşim

Geyik 

Hayvanla göz göze geldik. ****** arkasını dönüp geri gitti 

Yeni modern tek katlı bahçeli güzel bir ev 

Çit yok

Masanın üzerinde yemekler var. Etrafında ailem ve sevdiğim insanlar var. Oturma grubu falan var 

Demir 

Yeni sağlam 

Köpeğimi besliyorum
0 oy
(716 puan) tarafından

Eşim

Kaplan

Tam karşımda 

Prefabrik ev :)

Sarılmamış

Masa camdan üstü boş etrafında sadece sandalye var

Seramik

Sağlam

Çiçek var içinde :) 

0 oy
tarafından
1- babam

2- kedi

3- kucağıma alip sarılıp ağlamak isterdim kedilerin dostluğu çok iyi

4- booool odalı kocaman sıcacık cıvıl cıvıl bi ev

5- evet citler ile sarılı 

6- masanın üstünde en sevdiğim yemekler ve etrafında ailem 

7 toprak kap

8 saglam

9 Kana kana su içerdim 
0 oy
(4,506 puan) tarafından
Eşim

Köpek

Ben korkarım esim kovalar kopeği

4 + 1 bahceli müstakil şık bir ev 

Evet

Çok lezzetli güzel yemekler şık sandelyeler

Demir kap

Eski bir demir kap tavuklarıma yem veririm o tabakla 
0 oy
(4,181 puan) tarafından

Yanımda arkadaşım var

Kaplan

Kaplan bize bulaşmadan yürüyüp yoluna devam ediyor

Bahçeli köşk teraslı meraslı

Çit yok

Sıcak yemek var bütün tavuk ve 6-7 tabak. Misafirler kalabalık

Taş bi kap

Kap eski ama antika gibi güzel duruyor

Çiçek ekicem içine:))

0 oy
(594 puan) tarafından
Canım şimdi biz buna inanıp he diyip geçelim mi :))
(253 puan) tarafından
Sen bilirisn kuz psikolojik test lee bosa degildie diye dusunuyorum:))
(594 puan) tarafından
Eşim
Sincap
Sadece bakıştık
Hayalimdeki ev ahşap şirin villa tarzı bı ev
Etrafı çitlerle kapalı
Masada lahmacun ayran :D
Demir ve yeni bı kap gördüm
Kaba ben hiç dokunmadim sadece kedi köpek su içiyor dur içinde diye geçti içimden :))))
Ne dicen bana merak ettim açıkçası :)
(253 puan) tarafından
hyvanin buyuklugu probleminiizin buyuklugunu gosteriyor   yani bazi problemler kucucuk oysako

hyvn ile karsilasmaniz bakisma  demissin problemlerle nasil  bas ettigini gosyerir  bi problem karsisinda sakin kalmaya calisan tarafsn

hayalindeki ev buyuk ise problem oldugunda bunu cozmek icin adimi sen atmaya meyillsiin

kap icin demir dedin esin ile iliskin demitmisali sapasaglam iliskiniz var
0 oy
(99 puan) tarafından
1.kizim.

2. Yılan.

3.kaciyorum.

4.ahsap ev .

5.yok

6.masada.kucuk bı vazo içinde kır çiçekleri.

7.Seramik.

8.saglam.
0 oy
(988 puan) tarafından

1.Annem

2.Kurt
3.kacarım dırek
4.havuzlu villa
5.çicek ve sandalye 
6.cam sağlam:) 
(253 puan) tarafından
En guvendigin kisi annen
kurtt demissin hayatindaki problemler normal buyuklikta kacarim direkt demissin bu senin problemlerden hep kactigini gosterir kendini ifade edemiyosun

cam saglam demissin esinizle aranizda kirginliklar olabiliyor zaman zaman ama yinede sapasaglam birniliskiniz var
0 oy
(2,029 puan) tarafından
ailem

yılan

anında kararım

bahçeli havuzlu

evet

pembis sandalyeler ve yemek

cam

kırık

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 833 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,168 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 539 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,161 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Busraaras1409 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 526 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,028 cevap

45,375 kullanıcı

Kategoriler

...