0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,347 puan) tarafından

Bebeğim geçen haftalarda tam bi kudurma dönemine girmişti aniden. 18.ayı doldurmaya az kalmıştı  Baktım son atağı da bitirmişiz atakta değildi yani. Ama son 2 köpek dişi çıkacaktı. Bi köpek dişi böyle yapar mı azılarda bile böyle olmadı, heralde dedim sendroma girdi. Derken bu 1 ay kadar sürdü geçti. Ben başta çok tahammülsüzdüm kendime hakim olamadım sinirlendim falan. Sonra buldum orta yolu sakin sakin düşününce. Onun da bu halleri geçmeye başladı. E 2.yaş sendromu bu kadar kısa sürer mi?:wassat: Heralde sendrom değildi o neydi bilmiyorum.

Bunun net bi öğrenme yolu var mıdır şu an sendromda mıyız değil miyiz diye?

Mesela ben instagramda bi annenin hikayesinde gördüm. Bebeğin yüzüne ruj gibi bişeyle bi nokta koyuyorsunuz. Aynanın karşısına gidip bakıyorsunuz. Bebeğiniz kendi yüzüne dokunuyorsa sendromdasınız, aynaya dokunursa değilsiniz falan diye:)) Ben denemiştim bizimki oralı olmadı şaşırdı sadece:)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amann kız benim kız çorap bile giyse gider aynadan bakar kendine şimdiden bile kıyafet seçmeye başladı giydirirken saçını tararken anında aynaya dönüp bakıyor 18 aylık şuan vala fenalar daha çok şey var önümüzde bence:)
(4,347 puan) tarafından
Maşallah süslü pakizeye:)
tarafından
Hemde ne süslü görsen:))
-Reklam-
0 oy
(145,364 puan) tarafından
dur post ciksin cvplara bakim bende
(4,347 puan) tarafından
Bilen yok galiba
0 oy
(45,022 puan) tarafından