O kadar üzülüyorum ki çok bencil bir insan sürekli kandırıyor beni nasıl inanıyorum ona bilmiyorum her seferinde evde kalmış oluyorum her hafta içi söz veriyor hafta sonu seninleyim vakit geciricez diye ama hep aynı yalan söylüyor güzelce konusuyorum yine aynı kavga ediyorum yine aynı o kdr çaresiz birakiyorki beni diceksiniz kendin çık hava yağmurlu çocukla çıkamıyorum ki anca araba olacak öyle cikabilirim kime ne desem bilmiyorum derdimi anlattığım bı kaç kişi var hepsi beni haklı buluyor eşim ise sürekli beni suçluyor çok bsy beklemiyorum ki sadece ilgi ve vakit geçirmek bu bu kdr zor olmamalı arkadaşları için heryere gidiyor geçen hafta sonu cumartesi gitti pazar akşamı geldi sonrada dalga geçer gbi bizi annesigile götürdü
Ama vicdansızlığa giriyor yaptığı ben olsam hatasını anlayana kadar konuşmam bence kızmadan kırgın bir şekilde davran sanki kendi içinde sorunların var da onla ilgili değil gibi o zaman sorgular bir de bunu dene. İçinden tavır almadan soğumuş hayattan bıkmış gibi davran yapmadığın şeyleri yap odaya geç git vs
1,491,840 soru
24,377,528 cevap
348,437 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın