Dun saat gece saat 1 den beri sancim vardi uyutmadi sanci cogaldi sonra kan geldi anladim dogum yapacagimi dus aldim namaz kildim dua ettim saat 6 agrilar baya cogaldi da hastanenin yolunu tuttuk 5 santim acilmam vardi cok şükür dogurdum rabbim herkeze nasip etsin kızlar kizlar hepinize tesekkur ederim agrilarim var fazla yazamıyorum hepsini tek tek okuyorum rabbim hepinize nasip etsin kolay bir dogum inanın agrim oldugu halde sizi haberdar etmek istedim bir aile olduk hepinizi seviyorum❤
Kizlar msj yazan herkeze tesekkur ederim hastanedeyim fazla yazamiyorum rabbim hepinizin yardimcisi olsun
Oyyy masallah cnm rabbim hayirli evlat olmayi nasip etsn insallah normalmi oldun
A gizun aydin canim dun artilarin heyecanindan herkesi sanci tutmus:)) bi hatice dogurmadi:)) Allah atali anali buyutsun hayirli evlat olur inşallah. Lavin hanim hosgeldi dunyamiza
Amanııın hayırlı uğurlu olsun canım maşallah herkese nasip olsun böylesi
Hayirlisi olsun canim Allah anali babali buyutsun cok sukur kavustun bebegine darisi bize
Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. anne babaya hayırlı evlat allah a yaraşır bir kul olur inşallah ♡
Ayy hadi maşallah tatlım darısı başımıza normal mi Sezeryan mi =) Allah im hayırlı evlat etsin sana
Maasallah dincsin. Allah hayırlı anne baba hayirli evlat etsin canım. :)))
Maşallah canım Rabbim Hayırlı evlat eylesin sanada Geçmiş olsun
Gözün aydın hayırlı olsun canım
Maşallah anlattığına göre kolay doğum olmuş rabbim dualarını kabul etmiş evladını sana bağışlamış çok şükür sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah büyük geçmiş olsun canim gözünüz aydın
Hadi gözün aydın allah analı babalı buyutsun
Amin canım. Allah analı babalı büyütsün
Geçmiş olsun . Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşalah. Gözün aydın ☺ darısı bizlere.
Hayirli olsn canm gözünüzaydn saglıkla büyüt bebegni insallah
gözün aydın olsun canım
Gözün aydın canım kaçıncı haftada doğum oldu 38+5 olduk gelen giden yok
Adıyla büyüsün inşallah rabbim ağrılarına şifa versin darısı başımıza
Hayırlı olsun canım kaçi haftata doğurdun programla aynımi hafta . Bide kanam falan olunca korkmadin panik yapmam mümkün demek ki suyun doğumda mi geliyor ilk gebelik merak çok
Hayırlı olsun cnn allah anali babalı büyütsün darısı başıma 38.4 haftalik oldum bekliyoruz hayırlısıyla gelir inşallah
1,434,838 soru
23,597,899 cevap
305,856 kullanıcı