+1 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Sevgililer gününde eşime ne alabilirim sizce siz ne alacaksınız 5 aylık oğlumuz var nasıl bişey yapmalıyım sizce 

33 Cevaplar

0 oy
(522 puan) tarafından
Bn tesbih yptrdım canım içine bnm cocuklarımın saçını koydular 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saçma günlere önem vermiyoruz herkesin kutladığı günün ne gereği var ki.
0 oy
tarafından
Sevgili olmadığımız içün bişey almıcam :D
0 oy
(337 puan) tarafından
Canım kocam 4 yillik evliyiz bana bes taş yüzük almıştı 

Mont almıştı 

Parfüm almıştı 

Bu yıl bekliyorum bakalım bana ne alacak bayılırım böyle günlere ben almıyorum o alıyor <=]
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Hic bisi. Bebelerin doğum gunune denk geliyor en güzel hediye onlar.
0 oy
tarafından
Yemeğe cikariz yada evde guzel bi masa hazirlarim hergun ki  gibi ama braz daha ozel ve ozenli geciriyoruz hediye olarakta genel olarak ihtiyac olan seyler aliniyor 
0 oy
(490 puan) tarafından

9 subat daha omenli bizim icin :D<3

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sevgilim yok :P
0 oy
tarafından

Ben hiç bişey alamam valla her sene kendisi alır saolsun :D altın fiyatları uçtuğu için altın beklemiyorum geçen sene cegrekli bileklik yaptırmıştı bu sene ne alacak bakalim

0 oy
tarafından
düzenlendi
Kutlamiyoruz canım valla biz sadcee bize ait olan günleri seviyoruz sevgililer günü sacma
0 oy
tarafından
Ama sevgili degiliz ki : D 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Eşim çok önem verir böyle günlere aylar öncesinden planlar ama zaten bişey yapmak için de özel günleri beklemez özellikle normalde de yapar şaşırtır beni bu sevgililer günü için blanke giyinebilen battaniye ve tablet almış bana battaniye çok sevdiğim için bende ona doğum günü için oğlumuzla ikisinin olduğu özel bir albüm tasarladım sipariş verdim :) sevgililer günü içinse bende ona blanke almıştım :) güzel bir yemek dışarda veya evde tamamdır önemli olan bir gün değil her gün birbirini hatırlamaktır 6 yıllık evliyiz iki senede nişanlı kaldık çok şükür hiç atlamaz eşim :)
0 oy
(19,874 puan) tarafından
Normalde bişey almamaya karar verdik. Ama eşimin sweatshirt e ihtiyacı var. Onu alabilirim. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 841 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 357 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
12 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde irem1110 (5 puan) tarafından soruldu

409,874 soru

12,323,065 cevap

39,024 kullanıcı

Kategoriler

...