0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (3,547 puan) tarafından
Kızlar oğluma bizden hastalık bulaştı. Burnu genzine akıyor. Sürekli. Öksürüyor. Gündüz sağlık ocagına götüreceğim ama evde neler yapabilirim. Kafayı yemek üzereyim. Bu sene ne biçimse salgın pislik hastalık eksik olmadı. Çok ama çok dikkat etsem de oğlum hasta oldu. Acaba ilaç verir mi. Mama ile besleniyor yavrum. Mamayı zor içiyor öksür öksür. 

6 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından
Geçmiş olsun ben ve üç yaşındaki kızımda aynıyız çok fenayım bende öksürük mahvolduk kızımı acile götürdük orda antibiyotik öksürük şurubu falan verdi şimdi biraz daha iyi sende götür çocuğu bekletme ama çocuk doktoruna götür 
(3,547 puan) tarafından
Bizden bulaştı canım zTen. Ne yaptıysam da engel olamadım evin içindeki havadan alıyorlar hemen.
-Reklam-
0 oy
(135,864 puan) tarafından
gecmis olsun     
(3,547 puan) tarafından
Sağol kanka
0 oy
tarafından
Sağlık.ocagi yerine çocuk dr gidin daha etkili olur. Vitamin takvisyesidr isteyin bağışıklık sistemi için bu dönemde kullanmak lazım ihmal.etmeyin.
(3,547 puan) tarafından
Aile hekimiiz de çok iyi bir doktor ona söylerim vitamin takviyesi de yazar. Sağol canım.
Şimdilik önce aile hekimi hastane çok uzak ve arabamız yok canım.
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda bir buçuk yaşındayken akciğer enfeksiyonu geçirdi o günden beri sürekli hasta olur ve uzun süre düzelmez. İlaçlarını da asla içmiyor. 
(3,547 puan) tarafından
Sağol canım size de geçmiş olsun. Oğlumu üşütme dik falan bizden bulaştı. Ne yaptıysam da engel olamamışım.
0 oy
tarafından
Yeri sıcak olsun kesinlikle hep ateşine bak benim bebeğim öksürmekten uyuyamıyordu yanında hep soba yaktım kızım bir gün de iyileşti 
(3,547 puan) tarafından
Yakarım canım yeterki iyi olsun da yavrum su içinde kalıyor zaten. Sürekli terliyor.
0 oy
tarafından
Çocuk doktoruna gidin ona göre ilaç verecektir
(3,547 puan) tarafından
Yakında çocuk hastanesi yok canım. 3 otobüs arabamız da yok. Yani şuanlık ilk çarem sağlık ocagı ama ordaki aile hekimimiz çok iyi.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ebru.esila (10 puan) tarafından soruldu

412,378 soru

12,414,315 cevap

44,959 kullanıcı

Kategoriler

...