0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar saçma ama eşime hep trip atmak istiyorum seviyor muyum bilmiyorum ama görücü usulü evlendik evlendiğimiz zamn ailesiyle bir olduğunu bilmiyordum şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum abisi çalışmaz ne olsa eşimden para alır hatta eltim hasatneye gitse eşi para vermez benim eşim gönderir hiç hoşuma gitmiyor bu durum ve eşimden de ailesinden de soğudum çok şükür bir bebeğim var tek şükür kaynağım o yani bana biraz moral verin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
Size karşı kötü birseyimi yapti? tek sebeb para meselesimi?
tarafından
Para meselesi hiç kötülüğü yok gerçekten aksine bana yardım eder ben hamileydim halklarımi yıkar evi temizlerdi ama hep ona karşı içimde soğukluk var kaynim para vermiyor ona ama o herkese çalışıyor
(2,916 puan) tarafından
Ya ama bunun için soğumak tek mesele değil ki evet kendini düşünse biraz ama demekki oda yardımcı olmak niyetiyle yapıyor millet onu kullansa da farkında değil. Sana vermiyor senin ibtuyaclarini karsilamiyorsa başka olurdu
tarafından
Canım nasıl anlatayım şimdi abisi cimri vermiyor ev ihtiyacıni karşılamıyor biz aynı bahcede oturuyoruz yani herseyi eşim karşılar o çalışmaz bile çok zoruma gidiyor ve bunun böyle olacağını bilseydim evlenmedim diye düşünüyorum ve soğukluk oluyor
-Reklam-
0 oy
(121,904 puan) tarafından
kiz nasi evlenirken aileyle bir oldunu bilmiyodun hic sormadinmi ne is yapiyon dihe
tarafından
İşini sordum dükkanım var dedi ama ben o işlerden pek anlamıyordum ortaklık felsn
(121,904 puan) tarafından
aile ici kazancin bir olmasi iyi bisi degil ortaksa  kagit ustunde falan tabi kazanci vercek haa bjde kan bagi var  zor ve sinir bi durum
tarafından
Ortaklik yok kuzum yani birler ve abisi çok pis cimri biri
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Eve eşya duzmediniz mi sen evini görmeden mi evlendin
tarafından
Gördüm. Hepsini ama tam yaşamlarını bilmiyordum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 1,334 göst.