0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 yaşında ama hiçbir şey yemiyor iki haftadır hiçbir şey yemiyor Bir Lokma alıp kalkıyor aç yatıyor aç kalkıyor aç olduğunun farkındayım huzursuz soysuz yemediği için Biz orada sofra hazırlamıştım ne güzel yemek yerken gel sen de ye diyorum yemiyor Biz orada yemek yer karnımızı doyurur Keno orada boş boş oynuyor ne yapmam gerekiyor Neden böyle Sizinkiler de böyle mi

8 Cevaplar

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle dün gece bile aç aç uyudu içim parcalaniyo artık.
tarafından
Evet benimde gerçekten neden yemiyo diyorum üzülyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Canım bi kan değerlerine baktır istersen b 12 d vitamini demir eksikliği falanda iştahsızlık yapıyormuş 
0 oy
(966 puan) tarafından
Bn de çok yaşadım bunu cnm.zorla yedirdim resmen bazen.ama şuan takviye devam sütü veriyorum.tavsiye ederim kızım kilosunu toparladı sma devam sütü ile ama
tarafından
2 yaş için oluyor mu canım
(966 puan) tarafından
Tabi cnm devam sütü sma 3 numara 1-3 yaş için
0 oy
(713 puan) tarafından
Bazen böyle dönemleri oluyor kuzum 2 yaş sendromuna yaşıyor olabilir
tarafından
Evet bencede
0 oy
tarafından
Bütün dişleri çıktı mı azılar felan belki diş çıkarıyordur
tarafından
Evet azı disi canm
0 oy
(5,251 puan) tarafından
Hic sorma benimkode oyle 13 aylik herseyi reddetmeye basladi 1 haftadir ac geziyor biraz sut biraz mama corba ne icerse artık 
0 oy
(135,709 puan) tarafından
azi disi falanmi geliyo 
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Canım dikkat et alışkanlık hâline getirmesin benim kızım da öyleydi şimdi 5 yaşında hâlâ öyle sofra hazırlarım kaşığını tabağını falan ayrı bırakırım biz yeriz o oyalanır yemez en son ben ağzına vermek zorunda kalıyorum cok zor valla küçük bebekmiş gibi tabakla peşinden geziyorum 
tarafından
Çokk zor ya bende öyleyim iste

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilaraysun (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 585 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...