0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar afedersiniz kilo verememe ile kabizligin alakasi var midir her gun duzenli lavaboya cikip da kilolu olan var mi benim cok kabizligim var haftada bir ciktigim oluyor bazen ilac vs kullaniyorum birakinca ayni 6 aylik bebegim var dogumdan sonra hic kilo veremedim sebeplerden biri de bu Olabilir mi

4 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Var canm kabızlık.troidin.yavas çalışması ile alakalı.ve yiyoruz lavaboya çıkamıyoruz harekette yok.ne olacak baska
tarafından
Canim bide troidden dolayı sutum az geliyor olabilir mi
(702 puan) tarafından
Yavasmi çalışıyor cnm.kalp atışını hissediyormusun
tarafından
Bilmiyorum canim kendi kalp atışımi hissetmiyorum
(702 puan) tarafından
Troid yavaşça nabzını hissedersin çabuk yorulursun kilo veremezsin kabızlık olur canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence yok afedersin bende de kabizlik cok olur ama 50kiloyum
tarafından
Yemen nasil canim
tarafından
Öküz z gibi dkkdkd
(2,587 puan) tarafından
Haykırdım kusura bakma yoruma :)))
tarafından
Ne kusuru olan sey yani:))
0 oy
tarafından
Bence alakası yok canım ben her Allahın günü çıkıyorum hergun olmazsa  da 2 günde 1 illa ki çıkıyorum bende veremedim 80 le hamile kaldım ilk çocuğuma 3 ay önce doğum yaptım 2. Ye 95 im malesef kahvaltıda yediğim 2 dilim ekmek akşamda 1 genellikle ama bende hareket yok ev işleri sadece yürüyüş vs yapamıyorum 
0 oy
tarafından
Ben alakası olduğunu düşünüyorum canım,normalde fazla kabızlık çekmem ama çektiğim zaman şişkinlik olur rahatsız olurum dünden beri limonlu su içiyorum yememe içmeme xe dikkat ediyorum sabahtan beri çok afedersin 3 defa lavaboya çıktım ve o kadar rahat ve hafif hissediyorum ki kendimi,ilk günden bile etkisi böyleyse 1 Ay sonra inşallah 3 5 kilo gider

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
+2 oy
6 cevap 358 göst.
+1 oy
14 cevap 763 göst.
0 oy
7 cevap 340 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leylaaa12 (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,029 soru

24,379,911 cevap

348,651 kullanıcı

...