Burayı keşfetmem o kadar iyi olduki sanki arkadaşlarımla oturmuş sohbet ediyo gibi kızımı ayağımda salladığım zamanları burda geçiriyorum.
Benim derdim 4 yaşındaki kızım . Kızım benimle kalmak istemiyor. Sürekli babannesinde kalmak istiyor babannesinin apartmanında bir kız bir oğlan çocuğu olan komşusu var onlarla oyun oynuyo. Son zamanlarda kızım benim yaptığım yemekleri yemekleri yemiyo sen güzel yapamıyosun babannem daha güzel yapıyo diyo. 22 kiloydu 19 a düştü bazen hiç bişey yemeden yatıp uyuyo. Evde sıkılmasın diye haftnın üç günü okul öncesine götürüyorum hava dışarı çıkılabilicek gibiyse parka götüryorum telefonla oynamasına bişey demiyorum ( izledikledklerinde yaşına uygun olmayan bişey varsa izin vermiyorum) videolar bulup etkinlikler yapıyorum yani 10 aylık hiç durmayan bebekle elimden ne geliyosa onu mutlu etmek için yapıyorum ama yok. Babannesine gittimi uyku saati sınırı yok sabaha kadar elinde telefonla oynuyo. Abur cuburda sınır yok çikolatalar şekerler havada uçuyo bana arayıp görüntlü bak sen izin veemiyosun ama babannem veriyo diyo. Ne yapacağımı ne söyleyeceğimi şaşırdım. Kaynanamlada kavga ettim. Sen kural koymazsan bu çocuk tabi burayı istemez diye gönderiyim sende kalsın o zaman dedim. Öyle annelik olmaz sen o ne derse sabrediceksin yollayamazsın ben bakamam diyo. Kızım arayınca gelicem diye tamam babannem gel tabi diyo.daha yazıcak çok şey varda uzun oldu zaten siz bu durumda ne yaparsınız