0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Gaziantep bossan hastanesinde dogum yapicam sezeryan  dogum olucak da oğlumu medical parkta dogum yapmıştım orda makyaj serbestdi sadce ruj yasaktı bu hastanedede öylemi dır demi doğuma girerken makyaj yapılması ruj sürmucem ama doktorada sorsam ayıp olur diye soramadım 

3 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Doğuma giderken makyaj yapmayan da ne bileyim :)))))
(75 puan) tarafından
Yapim demi ben evde bile yapıyorum surekli makyaj ordada fotograf felan çekerim bari düzgün durum doğumdan çıkınca insan dikis acisindan yapamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız Allah iyiliğini versin onumu düşündün ☺
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bişey olmaz canım yapılabilir. O hastane nasıl ismini çok duydum 
(75 puan) tarafından
Ben ilk defa duydum ve doktorum özel klinigi var o hastaneyle anlaşmalı olduğu için orda dogum yapicam orada ilk defa gidicem inslh nasip ederse Allah dogum hikayemi neler yaşadığımı paylaşırım  perşembe günü dogum sezeryan belden uyusturmali
(2,263 puan) tarafından
Allah kolay geçirsin sag saglim kucagına al inşallah. Bende bi kaç kez gitmek istedim ama çok uzak diye vazgeçtim
(75 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim allahim tüm hamilelere yardımcı olsun evet benim eve de uzak ama hastanenin tam yerini bile bilmiyoruz bulucaz bi sekilde çok heycanliyim uyuyamıyorum 2 cocugum olucak ama bu heycan korku icimde bakalım nasıl olucak
(2,263 puan) tarafından
Ay çok iyi biliyorum o hissi benimde büyük kızım 2.5 yaşında küçük 9 aylık. Büyüğün doğum gününü yapacaktık hazırlık yaptım sabahtan sonra yorulunca kadın doğum evime çok yakın bi gidim baksınlar acilden dedim, yolda doğurursun diye bırakmadılar imza attım kendi doktoruma gittim ama beklemiyorum ya doğumu daha 2 haftam var diye baya endişelendim. Diger kızım ne yapıyor diye onu çok düşündüm aklım hep ondaydı  şimdi bakıyorum ne çabuk büyümüşler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
20 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 922 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Beyzanur Fidan (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,400 soru

24,476,350 cevap