0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (924 puan) tarafından

Sağlık ocağına dun kan vermistim bugn almaya gittim doktor kanimda enfeksiyon cikmis dedi atesin falan oluyormu dedi yok dedim belirti falan yok dedim bir sey demedi ilaç falan da vermedi bende sormayi unuttum bebege zarari olurmu acaba sağlık ocagida uzak gidemedim tekrar

image

7 Cevaplar

0 oy
(570 puan) tarafından
Defncn var cnm 
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
İdrar yolunda enfeksiyon vardır bişey olmaz enfeksiyon çok fazla olsa antibiyotik verirdi doktor 
(924 puan) tarafından
Yok kan tahlili aldi canim bilmiyorum icime korku girdi oyle
(1,015 puan) tarafından
Bisey olmaz bendede hep enfeksiyon çıkıyordu kızım sağlıklı çok şükür
(1,015 puan) tarafından
Hemşireyim bu arada hemde kendim yaşadım vajinal fitil vermişti doktor idrar yolunda olunca benimde kanda çıkıyodu enfeksiyon
0 oy
tarafından
Akinti varmi
(924 puan) tarafından
Yok canim
tarafından
Genelde akıntı falan olduğu zaman enfeksiyon çıkar kanda ama bilemedim canım geçmiş olsun
(924 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim sağolasin
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Enfeksiyon polikiniğine git fizanda olsada git enfeksiyon iyi birşey değil idrar yolunda ise malesef doğumda bebeğe geçebilie tedavini ol ve dut kurusu ye
(924 puan) tarafından
Direk enfeksiyon polikliniği bakarmiki acaba
0 oy
(6,087 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu kandada çıkar mutlaka bunun için ilaç kullanmak gerekiyor hamileysen erken doğum riski oluşturuyor enfeksiyonu ciddiye almakta fayda var 
(924 puan) tarafından
17 haftalık hamileyim canim doktor birşey demedi iste bende anlamadim ilac falanda vermedi
(6,087 puan) tarafından
Enfeksiyon nerde olursa olsun hamilelikte çok büyük risk bebek içinde anne içinde nasıl ilaç vermiyor ya sen başka doktora mutlaka git ve tekrar ettir
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Hiç okuyamadım canım. Enfeksiyon varsa herhangi bir ilaç vermesi gerekirdi. 
(924 puan) tarafından
Ateşin oluyormu dedi yok dedim bilmiyorum ilac falan vermedi bende anlamadim
0 oy
(454 puan) tarafından
Hemşireyim canım bebeğe zararı olur tabiki, bol bol su iç, sirkeli suyla taharet yap, iç çamaşırını hep değiştir kuru olsun
(924 puan) tarafından
Ya teşekkür ederim geçenlerde boğazım şişmiş ti doktor agumentin antibiyotik vermisti onu kullansam olurmu acaba 1 kac tane
(454 puan) tarafından
Hayır hayır kullanmayın zaten onu bitirmeniz lazımdı antibiyotiği her zaman tam doz tamamlamanız gerekir
(924 puan) tarafından
Ben onu hic kullanmadim doktor boğazın sismis dedi ama bogazim agrimiyordu diye hic icmedim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 91 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 331 göst.
0 oy
8 cevap 269 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde GSmsl (845 puan) tarafından soruldu

409,167 soru

12,297,528 cevap

38,372 kullanıcı

Kategoriler