0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,863 puan) tarafından
Eslerinizle arkadaslarina gidermisiniz oturmaya kizlar ben pek sevmem acikcasi hafta sonu esimin arkadasinin kizinin dogum gunu varmis esimde oraya gidelim dedi ama hic tanimam insanlari ve kalabalik olucak 8 aylik cocugum var esimde dedi hic bir yere gelmiyosun ne soğuk insansin dedi

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahha doğru demiş kiz ben olsam giderim de benimki götürmeyio kendi de gitmiyo:)
-Reklam-
0 oy
(4,675 puan) tarafından
Kusura bakma ama.hakki esini nie tek yolluyosin adam bekar sanki
0 oy
tarafından

Eşim tek gideceğine heryere onunla giderim tek göndermem kendi arkadaş çevresi hariç :) onlar gelir beraber toplu gezi yaparız biz gideriz 

0 oy
tarafından
1 buçuk ve 6 yaşında iki kızım var. Eşimin arkadaşı gelir biz gideriz. Benimkiler gelir biz gideriz falan hiç yadirgamam misafiri de misafirliği de yaparız bol bol
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben pek gitmiyorum kabul de etmiyorum açıkcasi bi ortamda karşılaşırsak merhaba merhaba fazla samimiyeti sevmiyorum ya ne gereği var 
0 oy
tarafından
Eşin hakli :D git tanis canim biz gideriz esimle esimin arkadaslarinin esleriylede arkadasim 
0 oy
(30,557 puan) tarafından
Yani samimiyeti çok fazla ise giderim tabi gıcık tipler değillerse çünkü eşimde benim arkadas ortamıma girsin isterim önceden aynı iş yerinde çalışırdık sevgili idik o zaman benim arkadaş grubumla olan gezmelerimize gelmezdi diye sinir olurdum düzgün tipler ise görüşmek iyi olur diye düşünüyorum simdi yaşadığımız şehirde ayrı mesleklerde çalışıyoruz arkadaş çevremiz de yok bir buçuk yıldır burdayız birlikte hiç bir yere gittiğimiz yok eve tıkılıp kaldık ben sosyal çevremiz olsun isterim 
0 oy
tarafından
Bencede git eşinin çevresini tanımış olursun ne güzel eşin seni yanında istiyor ortamlardan geri kalma sonrasında istemezsen görüşmek zorunda değilsin 
0 oy
tarafından
Ben gitmezsem eşimde gitmez ama tek gidecekse illa bırakmam tek bende giderim onunla. 

Bende eşli oturmaları pek sevmem 
0 oy
tarafından
Bence çok güzel birşey keşke benim eşimde öyle olsaydı tam tersi 
0 oy
tarafından
Kiz eşim bana gez desin saniyesinde çocuk ve bej hazırım:D
0 oy
(815 puan) tarafından
Giderim valla bekar evli farketmez eşim nereye gitse beni de çanta gibi götürür sağolsun :)) tanışmadan tanıyamazsın zaten canım gitceksin tanıyacaksın belkide seversin yani
0 oy
(281 puan) tarafından
Esimin arkadaşlarinin karisi cok konuyor :) ben biktim artik esimde anladi beni bi bahane uyduruyor :) eger uyduramazsa mecbur gidiyoruz :) ama hep ne hikmetse onlar gelir biz daha gidemedik :)
0 oy
tarafından
Hayır gitmem eşimde gitmez kimsenin evine dışarda görüşürler
0 oy
tarafından

Ben severim hepsi kocalarının arkasından sallıyor dinlemek hoşuma gidiyo :D hem gizli saklı birşey yapmışlarmı onu anlıyoruz patlicaklar mı diye. 

0 oy
(1,279 puan) tarafından
Benim esim de sizin gibi. Bi yere gelmiyo. Ben de ona diyom ne soguksun diye:)
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Eşin haklı canım git topluma gir
0 oy
(3,299 puan) tarafından
Giderim genelde gittiği kişilerle uyarız gitmediği kişiyle bende uymam zaten:) çok gittik o sekilde
0 oy
tarafından
Doğru demiş eşin neden gitmiyorsun gitmezsen tanımazsın tabii kimseyi 
0 oy
(599 puan) tarafından
Ben anlamıyorum ya neden hep es ailesi kötü biz mi iyiz anlamdım giderim halalarını amcalrini severim gelmelerinide isterim 

Biz akrabaya saygı büyüğe hürmet öğretildi burda okuyunca şaşıp kalıyorum valla git ne var tanış bu zamana kadar tanışmaman ayıp ne olacak bilemedim yaaa

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 338 göst.
+1 oy
9 cevap 350 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 215 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mevah (2,601 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 670 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esenb23 (401 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,101 soru

24,614,805 cevap

364,278 kullanıcı

...