0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar eşimle senelerdir şehir dışındayız. Ailemiz İzmir'de. 

Eşim iş için İzmir'e gidebileceğimizi söyledi. Tamamen evi barkı İzmir'e taşıma durumu söz konusu. 

Kaynanam şimdiden başladı öyle gelirim , böyle gelirsin demeye. 

Şehir dışında uzakta yaşayanlar az çok bilir yalnızlık zor olsada Rahatlığı güzeldir. 

Fakat şimdiden içime kasvetler gelmeye başladı.

Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın kapım açılacağı için yada gideceğim kapı olacağı icin memnunum sonuçta annem , kaynanam , arkadaşlarım herkes İzmir'de fakat şöyle bir sorun var ki Kaynanam 52 yaşında bir ergen. 

Ev alma durumumuz var eşim kredi çekecek başladı ben şöyle isterim ben böyle isterim demeye. İtina ile bir köşede sessizce bekliyorum diş sıkıyorum şimdiden kötü olmayalim diyorum. Senelerdir saygimi hiç bozmadım bunu korumak istiyorum.

GELELİM O SORUMA !

Aynı şehirde yaşayan yada yakın mevkide oturan kızlar nelere dikkat etmem lazım hem hanem içindeki mesafeyi korumak , vıcık vıcık olmamak için. Çok afedersiniz Kaynanam herşeyimizi bilmek ister. ANLAYIN HERŞEYİ...

Eşimin biraz yüzü asık olsa sorar bin kez noldu noldu noldu noldu. Aynı şekilde bana. Öldürene kadar sorar , ne yapicam bilmiyorum ya. Fikir verin bana 

8 Cevaplar

0 oy
(683 puan) tarafından
Geçmiş olsun, eşim anlayışlı biri ise işin kolay değilde Allah yardımcın olsun. Kayınvaliden olgun biri ise zaten senin mesafe koymak istediğini anlar uzak durur değil ise daha çok musallat olur huzurunu bozar umarım eşin dengeyi güzel kurar yoksa sıkıntı 
(59 puan) tarafından
Eşime bunu açık açık söyledim canım. Hanemiz içinde ki mesafeyi sen koruyacaksin araya ben girersem kötü olan ben olurum siz iyi olursunuz dedim.
Biz üç kişilik bir aileyiz oğlum sen ve ben her konuyu herkesin bilmesiden rahatsızım dedim. Direk annesini hedef alarak söylemedim fakat açık açık belliydi aslında kimin için söylediğim.
Sessizce dinledi beni umarım bu dengeyi kurabilir
(683 puan) tarafından
Umarım canm benim eşimde sessizce dinler genel de icraat yok ama   ne kadar uzak o kadar iyi evi yakın tutmayın bari.
(59 puan) tarafından
Yok canım yakın istemiyorum o konuda herkese karşı çok açık ve nettim birde yakın olursa o zaman hiç baş edemem biliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Canım bunu sen sağlamak istersen kötü olursun bunu eşin annesiyle konusmalı anne bizim evimizde olan bizim aramızda diye bilmeniz gerek birşey olursa biz anlatırız sormana gerek yok diye alacağımız eve de biz karar vermek istiyoruz diye eşin söylemiyorsa sen böyle anlatırsın ilk basta karıştırırsan hayatına sürekli karışır basta tavrını koymalısın
(59 puan) tarafından
Tam sana uygun cevap vermiştim az önce kuzum hemen kopyalama yapicam.

Eşime bunu açık açık söyledim canım. Hanemiz içinde ki mesafeyi sen koruyacaksin araya ben girersem kötü olan ben olurum siz iyi olursunuz dedim.
Biz üç kişilik bir aileyiz oğlum sen ve ben her konuyu herkesin bilmesiden rahatsızım dedim. Direk annesini hedef alarak söylemedim fakat açık açık belliydi aslında kimin için söylediğim.
Sessizce dinledi beni umarım bu dengeyi kurabilir
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Ayni ilcede oturmayin sizde biraz mesafesi olan biryerden ev tutarsinzi
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Sürekli gitme sürekli gelmesin öyle mesafe koy 
0 oy
tarafından
Kaynanan bahsettiğin gibiyse seviyeni koruma saygini bozmama lüksün yok canım gerekirse huzurun için dur demeyi bilmen gerekecek hangi dilden anliyorsa o şekilde artık 
(59 puan) tarafından
Çok haklısın canım. Bu zamana kadar arada mesafe olduğu için yol olarak uzaktı istediği gibi müdahale edemedi. Geldiğimiz de hemen korumam lazım mesafeyi
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Cnm o mesafeyi sen koyacaksın. Mesafeli olmak istediğini anlayınca kaynanan uzak durur zaten. Her gün her gün yemege git gel yapmaya.cagirirsa yemeğim var falan de. Biz hep aynı sehirdeydkk kaynanama araba ile 5 dk mesafedeydk. Arabaları yok o yüzden istedikleri zaman gelemiyorlardi. Şimdi taşındık onlara yürüme 5 dk mesafedeyiz. Taşıniyoruz kaynanam diyor ki ohhh bizim mahalleye geldiniz içim acıldi orayı sevmiyordum şimdi çok yakınız. Ne alaka der gibi bir bakış attım. O günden sonra da mesafe koydum . Bizim ev marketin karşısında mesela her markete gelişinde arar bir şey lazım mı diye yok diyip kapatırım. O benden davet bekliyor ama her defasında davet etmiyorum. Ya da komşuda oluyorum gerçekten de. Komsudayim diyorum. Gelmeye bahane arıyor ama her defasında gel demiyorum. Yine de çok mesafe koymuş sayılmam haftada iki kesin gelir iki de biz gideriz daha da mesafe koymayı düşünüyorum açıkçası hiç iyi değil ya 
(59 puan) tarafından
Çok güzel yapmissin işte bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum kuzum.
Yani oda kendisini muhtemelen devamlı davet ettirmeye çalışacak bunu yapmamam ve her çağırdığında gitmemem lazim
(1,685 puan) tarafından
Aynen öyle en baştan mesafe koy cnm yoksa önünü alamazsın. Yemeğe falan çağıracak sürekli mesela. Yemeğim var dünden falan de. En büyük bahane yemek oluyordu bizde her gün çağırıyordu yemeğe. Şimdi diyete girdim kökten kurtuldum:) özel menüm var diyorum hiç gitmiyoruz yemeğe hahahs
(59 puan) tarafından
En güzeli olmuş vallahi :)
0 oy
tarafından
Yavrum kötü günlere merhaba de hayatın zehir zıkkım olacak sürekli laf söz her şeye karışma ve en ufak şeyde oğlu değil sen suçlusun yani iyi bisey diyemem :D Allah yardımcın olsun bol sabırlar  
(59 puan) tarafından
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . İnan içimden geçenleri yazmışsın . Başlıkta da dediğim gibi geliyor gelmekte olan

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 822 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 293 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (324 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 563 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.