Kızlar ben 9 ay önce doğum yaptım ve benim hanileleiğim aşırı sıkıntılı geçti ve çalıştım sürekli kanamam vs oldu düşük riski buna ragmen çalıştım bebegim birşeyler alayım diye bebeğime oda vs vs aldım o süre içinde ve her şeyini hemen hemen dizdim daha sonra işten çıkmak zorunda kaldım yani çıkartırdım tek maaş ve millete ağız etmeyeyim diye kıstım ettm herşeyi tamamladım benm kendi ailemde sağolsun biriktirdiğim güzel dostlar sağolsun hediyeler vs derken herşey oldu neyse bu süre içnde benm lohusalk dönemimde eltm kaynanam ve görümcemi bana karşı dolduruyordu bende laf çekmem aramızda tartışma vs oldu görümce kaynana şimdi bnm elti doğum yaptı kaynm da eltm de hava atıyordu bebek odasını kızın annesi aldı die beni arayıp saymıyordu eltm sürekli üvey kuzenleri sürekli şimdi de bebeğinin kıyafetleri yokmuş görümcem de lfla duyurdu sizin çoxugn olmayanları varsa vern die eşimde giyiyor o daha dedi çnkü eşimde abisi bir gün arayıp sormadı ve eltm doğuma kadar çalştı telefon aldılar o ladsr paraya gidip kıyafet alsaydılar böyle olunca ben çok sinirlenyrm hava atıyorsan ağlama ağlıyorsan hava atma