Kızlar eşim hiç bir yere göndermiyo biraz dolaşmak istiyorum istemiyo ara sıra git diyor izin veriyo bu kez de ben çıkınca en küçük tartışmada bile yüzüme vuruyo evimin balkonunda bile çıkamıyorum biraz perdeyi aralayıp dışarıyı izlemek istiyorum laf söylüyor bana kızıyo nasıl yenebilirim bunu siz nasıl ikna ediyosun uz
Sende ona aynısını yap
tövbe yarabbim daha neler okuyacak. bu gozlerim. allah uardimcin olsun canim bu nasil bi mantik evlendik diye kölemi olduk niye bu kadar kıskanmalar sıkıstirmalar ins yakin zamnda vazgecer bu huyundan
Esiniz ya size guvenmiyor ya da kendine guveni yok kusura bakmayin normal değil hastalik bu.
İkna etmiyorum çünkü ben onsuz gezmeyi sevmem kendisi der cık gez hava al degişiklik olsun fln dıye Bn nadir cıkarım Hatta az önce konustum sıkıldım dedim günes çıktı hava güzel al cocgu cık hava alın dedi Bn yok dedim günes olsda soguk ztn cocuk hasta bnmde esim çok kıskanç ama Asla özgürlüğü mü kısıtlamaz bu Bna gore guvenle alakalı bişe
bizmkide oyleydi ama her aksam eve geldiginde sikiliom sikiliom yeter hep evdeyim diye diye suan ciksam bisi demez sen bilirsjn diyo
okurken darlandim hapis gibi sana mi guvenmiyor kendisinemi acaba
Anormal bence. Çok saçma. Sende ona izin verme sende ona dar et dünyayi kuzum. Eşim çıksa dışarı bni de çıkarır kendi de çıkar ama bu kdr baskı olmaz. Evlendinz artık aşılması gereken bir şey bu. Hastalık olmuş eşine. Bunu güzelce anlat anlamıyorsa sende çık
Benim kocayı anlattın aynı canım oda aynı böyle bende burda eşimin yegenlerin eşleri var onlara gidiyorum arada çöp atmama bile izin vermez o yokken camı acarım yegenlerine giderim ilk başta kızardı bnde evde sıkılıyorum deyince tamam dedi
Ne saçmalık ev hapsi cezası mi vermiş kendince
benimki de önceden çık derdi tek başıma ne edicm dışarda kimsemiz yok arkdsm yok nereye kadar tek başıma cikicm dimi..onunla çıkınca da sarmazdi tartisrdk neblm gzmkden anlamaz çünkü hep burnmdan gelir ckikmk hemen hemen bnde onunla bile ckmiordm artik ama okdr kisitlaymz beni ben kafayı yerim onu öldürsm gözüm görmez cnku
Niye evlenmiş o zaman camdan bakmamak ne demek ya bakınca noluyormus sordun mu nedenini sorgula oturup konusun
Bende çevrem bi kaç kişi öyle gördüm ilk zamanlarda çok baskı yaparlar bi yere bırakmazlar kısıtlarlar takı bi çocuk olana kadar bence doğumdan sonra değişir yorumları okudum da bazı arkadaşlar güvenmiyor falan demişler bence alakası yok bu tür erkekler karşısındaki bayanlardan dolayı değilde bekarken çok şeylerle karşılaşıp şahit oluyorlar buda onları etkili bi süre eşlerine karşı kısıtlamalar yapiyor bi zamandan sonra ztn normale dönüyor
Canım çalışmıyor mu da senin perdeden baktığını balkona çıktığını gorip laf ediyor normal değil bu küçük yer büyük yer fark etmez esinde güven sorunu var galiba
Nazi kampı mı arkadaş nedir bu bide hamileyz yani çıkıp bir yürüyüş yaparsın Bi markete gidersin hava almış olursun ben maksat yürüyüş olsun eşimden alırım parayı işi yoksa evde oturur kuaförüm giderim markete giderim maksat hava almak anlat yani düzgünce eve hapsolmak nedir
canım böyle ömür mü geçer taviz verme yüzüne vuruyosa sende onun yüzüne vur yaptığı şeyin doğru olmadığını ki anlasın. yeri gelecek her şeyi yapacağız hastaneyede gezmeyede alışverişede fatura ödemeyede tel gideceğiz ayaklarınızın uzerinde duracağız asla izin verme güzellikle konuşarak halletmeye çalış
Bn ikna etmek.icin ugrasmam. Askim bn burya yada suraya gidicem derm oda tmam der. Zaten tek.gitmekten de nefret ederim.
1,491,526 soru
24,372,527 cevap
348,134 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın