0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar oğlum üç yaşında tuvalet eğitimi yok daha önce öğretmek istedim benle iletişim kurmuyordu uyaran eksikliği denildi neyse çok şükür toparlandı 

Kakasını yapınca kaka yaptım diyor  

Tuvaleti geldiğinde odasına geçip yapıyor 

Bazen tuvalete girip çiş yapicam diyo öyle diyince klozete oturtuyorum tabi yapmıyor 

Ben yada babası lavobodan çıktığımızda çiş mi yaptiniz diyo  bezinde rahatsız oluyor ama gece sabaha kadar altı kuru kalmiyor  sizce başlamalı mıyım  

Erkek çocukları geç öğrenir diyolar korkuyorum açmaya 

Bide gorumcemin kızı bes yaşından gün alıyor hala yapıyor üstüne ona bakınca hiç öğrenmez diyorum sizce öğrenir mi ya 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye öğrenmesin canım yengem kızlarına 1,5 yaşında başladı masallah öğrendiler hemende,onlara lazimlik aldı ayrı onu kullandılar
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım bi yerde başla ben sünnetten sonra bez bağlatmadı apar topar öğrenmek zorunda kaldı ama 1 2 ay kapı arkasına da yaptı yolda da yaptı gizli gizli yatağına girip de yaptı ama hepsi geçici şimdi 4 yaşında poposunu bile kendi yıkar tuvaletide o kadar güzel yıkıyo ki kontrol bile etmiyorum artık ama başta olanlara göz yumman gerek hiçbirşey kolay olmuyo 2 yaşında başladık
0 oy
(28,647 puan) tarafından
Ben oğullarıma 2 yaşında öğrettim başla en azından denedm dersin denemeden bilemezsin ama çocukta heves var gbi geldi bana
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Sabaha kadar altı kuru oluyosa öğrenmiş demektir ona göre tam başlarsın bırakmaya.bide yapınca aşırı tepki aşırı alkış falan yapma gözünde büyütür cnm
(3,864 puan) tarafından

Benimde oğlum Nisan sonu 3 yaşına gircek ama altı dolu kalkıyor hemde bez full dolu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Melek2 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 313 göst.
0 oy
5 cevap 228 göst.
17 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde geberikgelin (3,976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,968 soru

24,394,162 cevap

349,563 kullanıcı

...