Kızlar artık bu adam bana neden böyle davranıyor bir fikri olan var mı ya genelde evde işi home ofis neyse arada gidiyo şehir dışı falan. Dünkü olaya bakarmisiniz şaka gibi değil mi ya ben çok hastaydım boğazım sis kulaklarim tıkalı falan o derece grip gibi biseyim dişim agriyo üstüne kiziminda kulak enfeksiyonu var bu ara ağrısı var neyse kahvaltı yaptık ben kahvaltıyı topladim o geçti oturma odasına işim bitince yanina gittim bana dedi İstanbul'a gtcem ise şimdi şaka mı yapiyosun dedm başladı bagirmaya anında ama e dedim senin düşünmen lazm hastayız nasıl bakcam çocuğa kötüyüm oda rahatsız hala bagriyo deli gibi sonra hazırlandı çıktı gtti ne gidiyorum dedi ne bişey. Akşam saat 10 a kadar yoktu gün içinde ne bir mesaj ne iyi oldun mu diye sorma arama hiç birşey yok ama tek kelime yok. Geldi eve hiç umrunda değil elinde tel TV takıldı yattı sonra sabah kalkti tek basina kahvaltı yaptı hazırladı sonra çıktı gtti yine. Gece yatakta bu arada birde kavgamız oldu kızım uykusunda ağladı buda bana bagriyo küfür falan ediyo ben deliymisim dengesiz misim çocuğuda mahvediyormusum. Dedim sen bağırdin çağırdın gttin ne aradın ne sordun düşman olsa arar bı mesaj atardı naptın diye sorardı dedim sen kimsin ya seni aricam dedi. Okadar üzülüyorum ki bu adam artık benden gitmiş bence bu ara hep böyle eskiden yine kavga etmek istemez ara bulmaya çalışırdi şu an sorun yaratıp yok sayiyo beni hiçte kalbi acimiyor neler neler söylüyor. Bosanmak galiba sonumuz. Napayım sizce uzun oldu özür dilerim ama yardımcı olur musunuz artık moral bozukluğundan kalbim agriyo midem yaniyo stresten hasta oluyorum ya
1,487,055 soru
24,310,076 cevap
344,694 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın