Evet biliyorum saçma ama öyle hissediyorum. Annem gildeyim ilk gebeliğim yeni evligim ve yakında doğumum var. Annemlerde kalıyorum o kadar yiyip içiyorum diye Annemlere ufak hediyeler aldım ve eşimin bana verdiği parayla aldığım için eşime bu durumu söyledim sorun yok dedi ustelemedi ama ben sanki suç işlemiş gibi hissediyorum. Eşime de hesap vermek zorundaymisim hesap vermezsem ihanet ediyormusum gibi çünkü kendi kazancı olduğu için nereye gitmesi gerektiğini bilmesi gerek diye düşünüyorum. Hep böyleyim annem gilin evinde yemek ymeeye çekiniyorum bazen sanki el gibi hissediyorum ama annem gil asla öyle davranmıyor bana çok iyi davranıyorlar Allah razı olsun. Evlenip gidince böyle oldum hamilelikte hassas olduğum için mi böyleyim yoksa böyle olan var mı ana evi eskisi kadar rahat gelmiyor ama eşime karşı da çok cekingenim. Niye böyleyim nasıl aşarim bu durumu gözüm doldu fazlalık hissi çok kötü bişe neden böyle hissediyom
Kız hamilelikten o ben utanmasam tüylü deveyi yutarım annemdeyken. Hiç öyle hissetmedim ne hamileyken ne de sonrasında. Sende hormonlardan coşmuşsun
1,492,812 soru
24,391,812 cevap
349,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın