0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Sürekli çay kahve çmek dışında ne yapmalıyım 

9 Cevaplar

+1 oy
(417 puan) tarafından
Çay çorba boş. Kafan rahat olsun dert tasa olmasın gör bak nasıl enerjik olursun...
(7,812 puan) tarafından
Şapka çıkarıyorum bu yoruma gerçekten çok doğru insanı bezgin ve bitkin yapan tasımak zorunda olduğu yükler.
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Uyku çok önemli bu saatte uyumazsan enerjik olamazsın :D
(338 puan) tarafından
Tüm gün hasta olduğum için yattım kuzum
(852 puan) tarafından
Şöyle kendine atom hazırla limon portakal mandalina muz bal ne istiyorsan karıştır iyi gelir
(338 puan) tarafından
Anlık oluyor ama o sürekli de yapıp icemem onu günde belki bir demlik çay içiyorum anca oyle kalkıyorum
(852 puan) tarafından
Belki de vücudun yorgundur sıcak banyo iyi gelir yüze soğuk su iyi gelir. Neyse iyi geceler benim bebe uyudu ben kaçıyorum geçmiş olsun
0 oy
(86 puan) tarafından
Kesinlikle hareket berekettir
0 oy
tarafından
Pekmez içiyorum o çok iyi geliyor. 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
O dert bende de var yaaa enerjik insanlara çok özeniyorum sabah kalkıp evimi temizlim sonra çayın yanında bişey Ler şunu yapım bunu yapım diyorum sabah oluyo sonra ben pert bı haldeyim sanki gecelerce uyumamişim 
0 oy
(25,193 puan) tarafından

Nerde hareket orda bereket :D yatan mıymıy insana sinir oluyorum sanki dünyanın yükünü omuzlamış gibi yorgun olana :D bismillah de ve kalk emin ol hareket ettikçe oturasın gelmicek. Ayrıca sürekli çay kahve içersen kansızlık oluşur ve buda halsizlik yapar bütün gün yatarsın 

0 oy
(966 puan) tarafından
Kafa rahat olacak cnm herşeyden önce
0 oy
tarafından

Gülüm kalk al dusunu,camları ac biraz güzel derin bir nefes al,ac müziği ama oynak bisey başla temizliğe yemeğe her ne işin varsa dans ede ede bilmiyorsan salla ben gibi:Ddurma yerinde ama kıpır kıpır o kadar iyi geliyorki insana bende heveslendim sana yazarken simdi kalkıp temizlik yapacam  :D:D

0 oy
(7,812 puan) tarafından
Bunu bilmeye benimde ihtiyacım var sürekli bitkin ve üşengeçim.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 213 göst.
+1 oy
17 cevap 228 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,450,284 soru

23,815,502 cevap

318,040 kullanıcı

...