0 oy
292 göst.
Aile kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Günaydın kızlar dün iş çıkışı görümcem geldi eşim bebeği uyutmaya gitti neyse geldi kapıyı açtım dedim uyutuyor o sırada ağladı kaldırın da seveyim öyle eve gideyim dedi neyse eşim oğlum ağlıyor diye yanına gitti yatak odasına görümcemde izin almadan girdi yatak odasına belki özel birşey vardır vs. Hiç düşünce yok birde bu kaçıncı neyse bunuda geçtim mont üstünde elini yıkamadan aldı çocuğu seviyor bende sordum abla elini yikadın mi diye inan işten cikarken yıkadım dedi bende dedim işten buraya gelene kadar hicmi bir yere dokunmuyorsun ne olursa olsun yikaman gerek dedim ondan sonra sustu çocuğu 1-2 dakika sevdi gitti bozuldu gibiydi yuzunden belliydi giderken de kapıyı benim kapatmama izin vermedi kendi kapattı bize ne zaman gelse elini yıkamıyor ben virüsten dolayı dışarı bile çıkmıyorum onun bunu yapması ? 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,578 puan) tarafından
Tabiki haklisin. Minicik bebek daha. 2 dk ellerini yıkamak bu kadar zor olmasa gerek 
(1,030 puan) tarafından
Şuana kadar hiç yikadigini görmedim evide felan da pistir yaptığı yemeği felan da yemem bir karşılıkta beklemem ama benim evime gelince temiz olmasını istiyorum darildi sanırım :)
(1,578 puan) tarafından
Söylediğin gibiyse darılmasını iyi olmuş. Allah korusun onun yüzünden bebegin hastalansa daha kötü
-Reklam-
+1 oy
(4,098 puan) tarafından
Bnce haklısın canm hassas Bi dönemden geçiyoruz corona yüzünden herks inde dikkatli olması gereken Bi dönem tamm hasta olmayablr ama taşıyıcı olablr o yüzen hijyene dikkt etmesi lazm bebeğin içn
(1,030 puan) tarafından
Ama anlamıyor işte :(  eşi ve kendisi hiç hijyenik değildir geçen hafta yaptığını söylesem hele :) eve alma dersiniz ama ben kendimi evimi geçtim oğluma bare temiz olsalar
+1 oy
(123,244 puan) tarafından
bosver kusersede kussun onemli olan senin bebegin
(1,030 puan) tarafından
Bencede :)
+1 oy
(2,267 puan) tarafından
Düşünüp yıkasa daha iyi olacaktı ama aranız iyiyse uygun bir dille konuş anlayış göstermesini iste
(1,030 puan) tarafından
Yani aramız bozulsada gelmese bize diye dua ediyorum aslında :) eşime de söylüyorum ablanla eşi pis insanlar gelsinler istemiyorum diye ama eşimde birşey diyemiyor onlara Allah'tan beni haklı buluyor
(2,267 puan) tarafından
O zaman bir daha sert dille uyar gelmesin:)
(1,030 puan) tarafından
Sağol canım bu gidişle öyle olacak :)
+1 oy
(44 puan) tarafından
Haklisin canim boşver demeye demeye icinde tuta tuta şişecene yuzune soyle yuzsuz olmak gerekiyo inan ... sen kibarca uyarmişsin ne gzel oda haklsn evet demek yerine surat asiyo 
(1,030 puan) tarafından
Ya bu birde 1 değil 2 değil kaçıncı ben evde sıkılıyorum bir cafeye bile gidemiyorum kapalı alan aman birşey olur diye  birde eve löm diye dalıyor sinir oluyorum aramak felan da yok
(44 puan) tarafından
Valla ayni benm gorumcemi tarif ettn :) allah yardmcn olsun canm ne diyim ama cekinme valla kibarca soyle baktin almiyo anlica şejilde soyle zatem cocuk vucudu cok hassas oluyo inan bagisikligi biz gbi degil ki
(1,030 puan) tarafından
Hiç anlayışlı değil birde yani kendi çocuğu yok rabbim nasip etmemiş o yüzden biraz anlayışsız Allah'tan korkum var gücüne gider diye birşey söyleyemiyorum da ama bir daha kine sert uyaricam yavrumdan değerli kimse yok
(44 puan) tarafından
Venm yavrumda kiymetli degerli rabbm acilarini gostermesin cok cekti cocugm hastalandi ameliyat falan oldu inan ondan degerli kmse yok soyle yani disari mikrop yuvasi yika ellerini cikae montunu diye gir sev istedgn kadar elnden alan mi var
(1,030 puan) tarafından
Öyle tabi asla sevmesine laf etmem ama kıçını kaldırıp ta yikayayim demiyor çok gezmiş olsun size benim yavrumda küvezde kaldı çok iyi anlıyorum sizi
+1 oy
(1,581 puan) tarafından
Virüs olmasa bile dışardan gelince el yıkanır, bazı aileler çocukken çocuklarına bunu öğretmiyor ne yazık ki. 
(1,030 puan) tarafından
Çok haklısınız bende şaşırıyorum eşimle ablasına nasıl kardeşler diye benim eşim ne kadar temizse görümcem o kadar pis
0 oy
tarafından
Haklısın çocuk hasta olsa kendi ilgilenecek sanki haspam
(1,030 puan) tarafından
Aşırı anlayışsız biri :)
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Madem o kadr çok seviyor onun da düşünmesi lazım bunları sevgi sadece öpüp koklamak değil ki 
(1,030 puan) tarafından
He birde elini öpme elini ağzına alıyor dedikçe elini öpüyorlar eşiyle birlikte birde eşi kendisinden pis hiç evime gelsin istemem
(3,600 puan) tarafından
Postunu ilk görünce biraz kızdim sana ama konuyu anlayınca tamam dedim ☺️ çünkü bende görümceyim yeğenlerime ölürüm yani dedim acaba seviyor diye mi diyorsun ama değilmiş Dündar etmesi gerekiyor valla
(3,600 puan) tarafından
Dündar değil dikkat☺️
(1,030 puan) tarafından
Bir gün bende görümce olucam :) nasip olurda abim evlenirse tabi :)  sevsin tabi ama temiz sevsin istiyorum Allah korusun ya birşey olsa çok düşüncesiz kendisi anladığım kadarıyla siz öyle değil düşünceli birisiniz keşke sizin gibi olsaydı
(3,600 puan) tarafından
Bazı insanlar çok düşüncesiz ya inan ben öpmeye kıyamıyorum yeğenlerimi Allah akil fikir versin n diyim
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın. Bir dahakine yatak odamız özelimizi müsade istemeden girme de. 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Çok haklısınız el yıkamayı geçtim ben odaya girmesine bile izin vermezdim
0 oy
(784 puan) tarafından
Canım benimki sabah eşimle odada uyuyorken kapıyı çalmadan içeri daldı 

Böyle bi terbiywsizlik olurmu 

Vay efendim gidiyorum da  kardeşimi göreyim diye..

Belki ben eşimle uygunsuz bir sekildeym ya 

İnsan bir kapıyı çalar biz musaitiz diyince girer 

Ne kapı çalma ne bişey 

İllallah ettim daha evlilikten soğudum neler neler ya 

Valla bu kaynana görümceden olmasa evlilik güzelde icine ediyorlar.

Ve haklısın 
(1,030 puan) tarafından
Yatak odam temiz derli topluydu ama tam terside olabilir yada ortalıkta açık saçık şeylerde olabilirdi sonuçta en özel yer orası aşırı cahil insanlar valla Allah sana da banada sabır versin kendi özeli yok benim de yok sanıyor
(784 puan) tarafından
Allah yardım etsin bize canım zor insan kafayı yer bunlarla
0 oy
(5,710 puan) tarafından
Tabiki haklısın gündemde yok ama hastaneleri l yine doldu hastalıktan
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Doğru bir davranış değil kesinlikle görümcenin yaptığı tavrını da koy
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Tabiki de haklısın bozulursa bozulsun boşver iyi yine o şekilde sevmesine müsade etmişsin 
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Resmen cehalet böyle insanlar ne laftan anlar ne sözden bebekli eve gelmişsin dışarda salgın var üstelik pess.
(1,030 puan) tarafından
Kesinlikle size katılıyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 154 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 401 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Anneymben (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 470 göst.
0 oy