Hiçbir belirti yokken doğuma daha 1 ay varken birden suyumun bosalmasiyla başladı
Gündüz gezmeye gittim. Aksam doğurdum
Ne su geldi ne başka bir belirti. Aksam üstüne doğru yeşil akıntım geldi belim bir iki kez vurdu. Bugün doğurcam dedim. İnsan hissediyor sanırım. Duş aldım eve gelince. Yattım burger söyledim ayı gibi yedim. akıntım kahverengiye döndü. Gece 1den sonra tuvalete gidip gelmeye basladı 5 dk da bir durmadan çişim var hissi. Sonra kırmızı kan geldi. Doktorum dogum basladı dedi. Belimin ağrısı ve sancı 10dk dan bir anda 5 dk ya düştü. Hemen gittik. 1.5 saat içinde sancım basladı doğum oldu.
Bebiş oğluşum çok nazlandı yeri güzeldi galiba gelmek istemiyodu 41. Haftada artık suniyle doğurtucaz dediler tahlillerim yapıldı yarın gel yatişını yapalım dedi eve geldim gece 11 sancım başladı evde çekim sancımı dedim sabah 5 gibi arkadaşıma mesaj attım hemen geldi eşimle beraber gittik 6.7 cm açikliğim vardı bir buçuk saatte oğlumu kucağıma aldım çok şükür doktor çok şaşırdı çünkü önceki gün hiç açikliğim ve sancım yoktu darısı sana ve tüm bekleyenlere inşaAllah
1,496,733 soru
24,450,021 cevap
353,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın