39+5 haftalıktım o zamana kadar hiç sancım falan olmamıştı saba saat 6 uyuyordum bireyin aktığını hissettim tuvalete girişim annemi uyandırdım balsın su mu diye baktı su dedi doktoruma mesaj attım suyum geldi diye 9 da geri yanıt verdi 10 hastanedeyim sancım olmadığı için suni sancı verdiler gece saat 2.06 da kızımı doğurdum
37 .haftaydi sanırım her gece sancim geliyordu hafif hafif.aha diyordum bu gece gelecek sanırım .bekleme moduna girdim ben ha oldu ha olacak.esim de gece calisiyo sancı muhabbetini duyan annem babam bırakır mı beni aldılar eve.bi hafta annemlerde bı hafta kendi evimde annem yanımda taaa 41.haftaya kadar gelmedi oğlumhergun hastane nst falan hiç sancim da yoktu bı 37 de yalancilar dışında sonra azıcık bile sancim olmadi...en son gittigimde 40+6 iken doktor sabah gel yatisini yapalım suni sancı ile dogurtcaz.o ana kadar sanki uzak gibi geliyordu bekliyorum ama hiç de doğmayacak gibi sanki başkası dogurcak gibidoktor öyle diyince benim gözümden yaşlar sarıl sarıl aktı...sonra hastaneden eve yürüyerek gittik ...henüz cibinlik vs almamistim onları aldım yavrumun beşiğini ayarladım.aksam ailem geldi babamlar falan .oturdular biraz .ben de yatıcam uyuycam ,sabah erken kalkcam ya babamlar gidince ben wc girdim afedersin Nisan gelmiş.bu uygulama da da görüyorum Nisan gelince 2-3 gün doğurmayanlar bile oluyor mus ... doktoruma sordum .iyi güzel dedi .gelir ozaman bebek dedi.bi saat geçti benim sırtımda agri başladı 5 dk bir geliyordu ama hafifti .dualarimi yapmaya baslaidm Meryem Ana otunu suya koydum...sonra bı saat kadar sonra 2 dk bire indi sancim ama ağır değildi .az bı zaman sonra ağırlaştı .saat 3 gibi hastaneye gittik .05.55 de yavrum dunyaya geldi
39+6 da sabaha karşı akıntı hissiyle uyandım baktım kanama var. Sabah olmasını bekleyip doktora gittim 3 4 cm açıklık var doğum başladı dedi ama doktorun ısrarına rağmen yatış istemedim ben eve geldim hiç sancım yoktu zaten duş aldım günü geçirdim akşam 5te tekrar gidip yatış yaptım 7 8 cm olmuştu açıklık sonra doktor suyumu kendi açtı. Ozaman artık sancım gelmeye başladı toplamda sadece 1 saat sancı çekip 10 cm ulaşınca akşam 7 buçukta kucağıma aldım oğluşumu çok şükür
Ben yazayım sen oku hafta 39 gün 3 günlerden salı gece 1.30 fln kasiklarim yavaş yavaş ağrıyor kendimi kabız sanıyorum. Açılma olsun diye plates topuyla oynuyorum perşembe günü de yatışım var suni sancı verecekler. Nys kasiklarimin ağrısı artmaya başladı bende plates topuyla oynamaya başladım. Sonra dayanamadım bıraktım saat 2 oldu esimi uyandırdım beni dur aldır hastaneye gidelim diye sağolsun duş aldırdı eşyalarımızı aldik meryem ana eli otunuda suya koyduk aldik elimize çıktık yola kasik ağrım arttı hastaneye geldik ebe 2 cm açıklığın var dogum baslamis dedi saat 2.30. Yürüdüm yürüdüm yurudum nts de sancim yok sonra ama kasik agrim var saat 5 oldu 5 cm aciklik oldu uskufra ettim yürüdüm yatırmaya çalıştılar zorla yattım saat 7 nst ye bağlayıp acilmama baktılar 8 cm olmuş sancimda basladiiiiii ama ebe de suyumu patlattı yada muayenede patladı orayı bilmiyorum hemen çatala aldılar 3 ikinmayla 7.15 de bebeğim dünyaya geldiiiiii hamilelik serüveni de burada bittiiiiiiii
1,492,322 soru
24,384,144 cevap
348,927 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın