0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
İyi geceler kızlar 3 aylık oğlum var Dr a götürdüm Dr dinledi bişey yok dedi ama balgam çıkarıyor oksururken sadece geceleri oluyor ne yapabilirim acaba buna ne iyi gelir :( yardım edin lutfen

3 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
Ihlamur verebilirsin sadece canım çok küçük bebişin bide ayağının altına limon sür çek çorabı ben kızımda faydasını gördüm
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Bende surda bekliyim. Öksürmekten kusuyor 1 saattir benim ki de üç aylık balgam atmaya çalışıyor
(198 puan) tarafından
Sizindemi gece oluyor
(850 puan) tarafından
Benim ki iki gündür hasta bugün bayağı kötü oldum bağırıyor sürekli boğazı acıyor sanırım öksürürken kustu bayağı
(198 puan) tarafından
Bizim gece oluyor ee öyle madem gotursenize bı hastaneye
(850 puan) tarafından
Daha iki gün önce götürdük ilaç falan verdi kullanıyoruz şuan iyi çok şükür yoksa yine götürecektim. Sende farklı bir doktora göster bence bize antibiyotik balgam sökücü falan yazdı doktor
(198 puan) tarafından
Benimki hala aynı gündüz burnunu temizliyorum ama gece uyuyunca bişey oluyor çocuğa 1 kere mama yediğinde çok öksürüyor Geniz akıntısı yüzünden mi bilmiyorum yani gündüz öyle olsa götürcem ama sadece 1 kere gece
0 oy
(5,294 puan) tarafından
Geniz akintisidir cigerlerde birsey yoksa serum fizyolojik ile burnunu temizle odayi nemli tutmaya calis 20 30 dkki buhar makinasi yoksa kettleyi calistir peteklere islak havlu koy
(198 puan) tarafından
Buhar makinesi çalışıyor ama düzelmedi hala gündüz biseyi yok kısa yatıyor ondanmidir bilmiyorum gece oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 191 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kadirinannesi16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hg99 (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anneadayi3 (43 puan) tarafından soruldu

413,406 soru

12,446,128 cevap

46,153 kullanıcı

Kategoriler

...