Kızlar ben hep ev isimi cabucak bitiremekten yakinirdim . Sonra çokça videolar izledim temizlik tüyosu burda çok ca annede yakiniyordu ev işime yetişemiyorum diye . Öncelikle telefonunuzu sessizce bırakın . Çünkü onunla oyalanmak tam ev işine vakit veremiyourz . Sonrası ise ayıklama işlemi öncelikle yatak odanıza girin ne kadar kullanmadığımız şeyler varsa işe yaramayan kullanmadiginiz şeyleri ya birine verin yada çöpe atın baza altı da dahil altını güzelce süpürüp silin sonra bazanizida silin süpürün . Hele süpürgenin ucuyla supururseniz daha çok temiz oluyor her yer ve en az bı hafta yatak odası toplu kalıyor . Her odaya 10 ar dakika süre verin fazla süre harcadiginiza bunu diğer odadan kesin ben bu teknikle artık tam 40 dj de 3+1 evin temizliğini bitiyorum 5 er dakika olmak üzere tuvalet banyo ve balkonlaraniza verin ya silin yada yıkayın inanın saatlerce uğraşmaktan da 1 saat yorulup oturun ve eliniz hızlı iş yapmaya meyillenir akşam yemeği süresine 30 yada 40 dk den fazla süre vermeyin kesinlikle inani neden daha önce böyle yapmadım diyceksiniz .. ben öncesinde ise iş yapmaya kalkmam bir saat sürerken aaksam yemeği hazırlarken biandan ev toplarsın hızlıca bu sürede evin işi çabuk bitiyor ve sürekli ayıklayıcı olun eğer buna zamanınızı verirseniz hem kendinie hem çocuğunuza çokça vakit harcıyorsunuz . :) Biz böyle yapiyorduk diyenler siz kralsiniz zaten