+1 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben klozete döküyorum acaba günah mıdır? Sonuçta ekmek kırıntıları falan oluyo ya ama hamileyken de klozete kusuyodum o gunahsa bu daha buyuk günahtır degil mi?

26 Cevaplar

0 oy
(6,852 puan) tarafından
Nihat Hatipoğlu bin bı sohbetinde denk geldn yanilmiyorsam Nevşehir'de bahsetti eskiden derdi bzm zamanımızda mutfağn gideri ile banyo tuvaletin ayrıydı. Bı ekmek kırıntısı dahi WC ye karismazdi derdi. Ama smdi kanalizasyon vs oldu herşey aynı yere gidiyor. Ama bende klozete dökerim destur çekmek lazm ben unutyrm gnlde günah boyutunu bilemivem cnm
tarafından
Evet canm mutfak gideriyle wc ayni yere gidiyo zaten mutfaktan da illa ki yemek artigi ekmek kırıntısı gidiyodur ama iste bile bile de klozete dokmek gunah mıdır acaba kafama takıldı
(6,852 puan) tarafından
Kuzu çok detaya inersek eğer yemek tabagindaki bir pirinç tanesini bile yemeye gayret ederim ama masaya ekmek kırıntısı dökülüyor bezle silip yıkıyoruz. Aklıma rahmetli babaannem geldi küçüktüm çok ama yemekte. Snra sofrabezinde  kalan ekmek kırıntılarıni kaşığa toplayıp yerdi:(((( ah içim çiz etti
tarafından
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah☹☹ eskiler ne cok dikkat eder oyle seylere benim babaannem hala parmagiyla toplayip yer herkes önündeki ekmek kirintisini yesin der ama nerde ben siliyorum sonra hop çöpe o yuzden eski bereketler de yok evlerde :(
(6,852 puan) tarafından
Aynen öyle Cnm :( eskilerin eline su dokemeyz yokluk nedir çok iyi bilirlerms
tarafından
Aynen canm Rabbim bize de dogru yolu gostersin insallah dusununce neler neler yapiyoruz da iste bi cok seyi gormezden geliyoruz☹
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce süpürüp sonra siliniyor ayrıca kırıntı olmuyor içim rahat klozete dökerim
tarafından
Oyle de iste yine de aklima takildi
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Süpürüyoruz ya silmeden önce canim kırıntı olmaz viladada hem olsa görürsün  birde banyo ya da doksan aynı yere gidecek giderler bir yerde toplaniyo sonuçta köyde olsan ağaç dibine  yada çimenlere falan dökülür de şehirde imkanlar belli  yer sildigin suyu mutfağa dökemeyecegine  göre  başka şansın yok günahsa da allah affetsin hepimiz aynı.seyi yapıyoruz 
tarafından
Evet canm dogru diyosn her turlu ayni yere gidiyo zaten
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Klozete döküyorum canım önce süpürüyorum 
tarafından
Ben de oyle yapiyorum canm
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İşini bil ise gitme :D ben mopla siliyorum guzelce supurup mopu yuzey temizleyici ve su ile islatip siliyorum direk su hazirlamam silme bitince makineye atarim mopun ucunu makineden once ee kurinti vs varsa diye silkelerim dusarida duvarın dibine. Ama hic kirinti vs kaldigina denk gelmedim cnm. 
tarafından
Mantikliymis yaptigin canm
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Klozete döküyorum hep
tarafından
Ben de oyle yapiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 320 göst.
0 oy
21 cevap 553 göst.