0 oy
1,011 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından
Uygulamaya gore son 15 ama daha önce olacak hatta eminim:)))) eşime vasiyet yazıyorum siz nasıl maddeler eklerdiniz:))))) fikir olsun bana daha 28 yaşında eşim evlenmeyecegini düşünmüyorum bana evlenmem diyor ama yalannnnn :)))bana orijinal maddeler bulun kizceler

24 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından

Evlenmem diyenden kork canım cenazede aramaya başlamassa iyidir :D  kendim için diil bebeğe kim bakacak derler :D o yüzden sen çitayı yüksek tut canım alacağın kadın şöle olsun böle olsun de 2 3  dil bilsin de zora koş :D

(378 puan) tarafından
Valla benden iyisini bulamaz 3 üniv mezunuyum ahahah :))))
(771 puan) tarafından
Ozaman senden sonra en iyisini bulsun :)))
-Reklam-
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Ben sadece olurda   ameliyattan çıkamazsam evlenme demiyorum yalan yere sözler verme boşuna gönlüm olsun  die dedim sadece kızıma üvey ana yüzü gösterme bırak annemlerde kalsın orda büyüsün  ama baba olarakta sakın sevgini eksit etme demiştim
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Ben hiç vasiyet etmedim sanki rutin kontrole gidermis gibi doğuma girdim çıktım ama vasiyet etseydim derdimki cocuklarimi Okutman is sahibi yaptırmak bu süre zarfında haklarını koru kimseye ezdirme 

Evlenme desemde erkekler en fazla 2 ay dayanır evlenirler kendilerine bakamzlar o an evlenmem der tabiki 

Kız olursa benim ismimi ver başka aklıma gelmiyor ama böyle şeyleri düşünme canım doğuma bebeğine odaklan
0 oy
(771 puan) tarafından

Ay Allahım benim neden aklıma gelmedi böle şeyler ya. Ben öle bi amelyata aldılarki damar yolunu bile amelyathanede açtılar. Onuda geçtim ben birden doğuma girince tlf elimde amelyathaneye girdim sedyede yatıom millet korkar eder ölcem mi kalcam mı die bende çıkacağımdan nasıl eminsem artıkın odayı süsleyemedim die aklım odada kalmıştı kendime selfi çekip kocama yolladım peşindende sesli not yolladım yolladım durdum çikolataları oraya koy keseleri buraya koy kapı süsünü tak masa örtüsünü dediğim gibi güzel yap fln die :D amelyattan çıkıp ayaklarımın uyuşukluğu geçince kalkıp kendim tekrar düzeltmiştim ne kafa ama ya :D

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 3,975 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Cucu6578 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,000 göst.
24 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,187 göst.
1 Mart 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤Göksu❤ (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.