0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
3 aylık ve herkes çok zayıf sütün yetmiyor diyo 2.800 olarak doğdu şimdi 5.500 cokmu az anlamadım Sütüm mu gerçekten yetmiyor hemşireye sordum biraz zayıf dedi mama ver demedi genetik olabilir sende zayıfsın dedi ama ben 1 aylıkken 7 kiloymusum bizimkiler hep der 

10 Cevaplar

0 oy
(129,806 puan) tarafından
su bebelere zayof diyenleri bogmak istiyom
(316 puan) tarafından
Aynen bende artık sıkıldım büyük kızımda da öyle yaptılar mama verdim gene de kilo almadı ne yapıyım
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Kuzu benı ki5 aylık 6.5klo 2.400 dogdu.

Sen kulak asıyorsun bunlara bebek zayıf dıyene canı saf olsun saglıklı olsun de geç.
0 oy
tarafından
Bir tık ama senden ve eşin minyonsa normal 

Sütün varmi siye sormayı sevmiyorum. 

Ama sütunun olduğuna eminsen mama başlama 
tarafından
Hem sütü arttırıyor hemde gaza iyi geliyor bol bol rezene iç şekerli çay iç bol bol su iç
(316 puan) tarafından
Tesekurler canim
tarafından
Lütfen mama en son çaren olsun ♥️♥️♥️
(316 puan) tarafından
İnşallah vermeme gerek kalmaz Sütüm yeterli olur öyle bi dereceye geldik ki mama alicak para bile bulunamıyor
tarafından
Bu hayat pahaliliginda mamaya paramı yetisiri
0 oy
(116 puan) tarafından
Ya zor anlıyorum ama lütfen şu insanları takmayın hiç hemde kimene ya kaç kiloymus zayifmis herkes kendi işine baksın ne biçim bir toplumuz biz anlamıyorum sağlığı gelişimi iyiyse hiç önemsemeyin kilo bir sağlık göstergesi değildir hiçbir zaman öyle olsa bizler diyet yapıp kilo vermeye uğraşmayız kilolu bebek daha kötü haraket zamanı gelince kendini kaldıramıyor içinize sinmezse günde 2 kere mama verebilirsiniz 
(316 puan) tarafından
Aynen etrafı anlamak zor zaten gerekse mama alırız ilk kızımda mama verdik anne sütünü hiç almadı onların sayesinde şimdi sıra bu kızımda
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ayina 1 kilo almis daha napsin maşallah subhanallah zayif doğduğu icin kendini gostermiyor ama sütün yaramis masallah Rabbim nazarlardan korusun
(316 puan) tarafından
Aminnnn.... sagol canım beni çok mutlu ettin yorumunla
0 oy
tarafından
Sen onların dediklerine kafanı tak canim stresten sütun azalsın sonra bebek biraz daha zayıflasin sütun azaldı diye sonra onlar haklı çıksın onu mu istiyorsun...

Millet konusurda konuşur sen kulağını tıka onlara,ne derse desin bi kulagindan girsin diğerinden çıksın
0 oy
(116 puan) tarafından
Ayrıca benim kızımda 3.aylikken 6 kiloya yakindi simdi 7 aylık olmak üzere 9 kilo gayet iyi kilosu ek gıdaya geçince daha çok kilo aldı 
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de. 20aylık 10.5 kilo canım 2500 kiloydu doğduğunda ek gıdaya başladığımızda güzeldi diş dönemine girdik yemek yemez oldu kilo alımı durdu kilosu biraz az ama boyu normal denildi büyüme geriliği yok denildi sağlıklı bebek kilolu bebek değildir her bebekte kilolu olacak diye bişey yok canım takviye yapılmasına gerek yok denildiyse yapma bende hiç mama vermedim anne sütü alan bebekler fazla kilolu olmuyolar genelde ben hiç pirinç unu un gece maması vermedim istemedide bebeğim birazda ondan sanırım ama sağlıklı büyüsün boşver kilolu olmasını 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Sütünün olup olmadığını sen daha iyi bilirsin. Şu sütün yok bebek zayıf diyenlerin ağzına ıslak odunla vurmak istiyorum :))
0 oy
(11,847 puan) tarafından
Canım aslında iyi kilo almış. Zayıf dogmuş biraz ya millete kücük geliyor. Bak ama sen onlara saglıklıysa hiç te kafana takma

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 854 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 382 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,133 puan) tarafından soruldu

408,508 soru

12,274,442 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...