0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından
Dişlerinizi ne zaman fircalamaya başladınız ve fırçalarken dış macunu kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi macunu kullanıyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından
Yok mu cvp verecek kızlar
-Reklam-
0 oy
(7,936 puan) tarafından
18 aylik ögreteyim dedim kesinlikle agzina sokmuyo fircayi
(496 puan) tarafından
Benim kızım çok hevesli ben fırçalarken kendi de bir kaç kere istedi kullanmadigimiz fırça vardı verdim onu eline ben ne yaparsam aynısını yaptı bnde macunla başlamak istiyorum o yüzden
0 oy
(1,950 puan) tarafından
1 yasinda başladık. Karbonatli su kullandim ilk sonra minnacik macun.
(496 puan) tarafından
Macun her hangi bir macun olabilir mi acaba
(1,950 puan) tarafından
Valla canim doktor bebek icin uygun olanı al demisti. Ama macunsuz da veriyorum suruyor disine tukuremedigi için bana zorluk oluyor. Sende istersen karbonatli su yap bunu da doktorumuz demisfi.
tarafından
Karbonat ileri zamanlar için çok yanlış bir yol. Üst katmanı eritip sararma veya erimeye baslatiyor
(1,950 puan) tarafından
Hep kullanmayacak bende az kullandım onu yazmamışım :) doktorumuz kullan demisti aksam kullanıyordum sadece 1 hafta en fazla kullanmisimdir
0 oy
(302 puan) tarafından
Benim oğlan 17 aylık 6 aylıkken başladım silikon parmak fırçasıyla hala onla fırçalıyoruz çok izin vermiyor olduğu kadar macun kullanmıyorum biraz daha büyüsün o zaman normal fırçayla macun alıcam İnşaAllah 
(496 puan) tarafından
Macun herhangi bir macun olur mu peki
(302 puan) tarafından
Yni çocuk macunları var sen parasal durumuna göre mi alırsın bilemiyorum ben naturalive agarta yada afia mrka olanlardan birini alırım herhalde daha almadım içinde zararlı kimyasallar yok helal sertifikalılar
(496 puan) tarafından
Parasal yönden sıkıntım olmaz sonuçta sürekli alınacak birşey değil dediğiniz markalara bakacağım teşekkür ederim
(302 puan) tarafından
Ben tavsiye ederim bu markaları özellikle naturalive in ürünlerini çok kullanıyorum sağlıkla büyütün bebişinizi
(496 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
tarafından
9. Ayında kızımın dişi çıkmaya başladı o zmndan beri fırçalıyorm cnm parmak silikon fırça var onla fırçslarm sabh akşam
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Benim oğluşum çok dışı yok hala 5 dışı var ben bile fırçalamak geliyor içimden daha 16 aylık erken diyorum sonra
0 oy
(7,036 puan) tarafından
13 aylik iken basladik canim macun kulanmadan suanda da macun kulanmiyorux 2 yasinda 
0 oy
(547 puan) tarafından
Kızımı 3 cü dışı çıktığında parmak fırçayla temiz suyla yavaş yavaş fırçalamaya başladım. 2 yaşını doldurunca macun ve bebek fırçası kullanmaya başladık. Dış macunu Eyüp Sabri olandan kullanıyoruz. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında. 
0 oy
tarafından
İlk disi çıktığı gün basladm iki çocuğuma da. İlk zamanlar macun kullanmadım. Sonra artık yutmamamsi gerektiğini öğrenince macun aldım. Florsuz masum bsi

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 744 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 598 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,421 soru