Kızlar bir tek komşum var burda daha 3-4 seferdir oturup kalkıyoruz 4 yaşında oğlu var çişe alisali 4-5 ay oldu bana geldiler oturmaya daha yeni bezden çıkarmıştı o sıra çocuğunu benim kiziminda küvetiyle birlikte takım aldığımız lazımlıgi vardı ama daha kızım çişini bilmediği için hiç kullanmamıştım komşu geldiğinde çocuğu çişim geldi dedi oda lazımlık varmı diye sordu bende yok ya dedim tuvalete yaptırdı aslında vardı ama çocuk ona çişini yapacak yada büyük çişini yapacak belki komşu da çişi lavaboya dökecek orda yıkayacak yada temiz yikamayacak ben kizimi ona bidaha oturtamam diye düşündüm o yüzden yok dedim deyse asla biseyi kıskanmam hele de lazımlıgi ama kızımı oturtmaya da içim almayacakti çünkü bebek değil 4 yaşında çocuk sonuçta neyse o gün yok dedim tuvalete yaptırdım ve sonra küvetiyle takım aldığımızı söylediğimi hatırladım oda yok deyince bozulmuştu zaten sonra kızım onu hiç kullanmayinca bende oynasın diye verdim istedi temiz yani onunla oyun oynuyordu içeride bırakmış lazımlıgi Banada komşu geldi yine cuma günüydü bı baktım lazımlık komşunun yanında içeride unutmuşum kaldırmamisim çok utandım yok demiştim ya ama haklı değilmiyim oda bozuldu öyle görünce bende çekindim tabi