0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
37 haftaya yeni girdim şimdi bu ot doğumu başlatmak için kullanılır mı herkes doğum başlayınca kullan diyor ama başlamadan doğumu sancıyi başlatmak için kullanılır mi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin doğumun baslayimca birisi onu suya koyacak doğumdan sonra çıkaracak canım 
tarafından
Peki doğum başlamadan koysam doğumum başlar mi artık doğurmak istiyorum anam ya :)
tarafından
Sanmam canım ☺️ kaç haftalık
tarafından
37 olduk canım
tarafından
Benimki 37+5 de gelmişti az daha sabır
(294 puan) tarafından
Yok canım öyle bişey olmaz :)
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Bende faydası olur diye internetten getirttim hiç işe yaramadı. boşuna almayın bir akrabam için koydum suya dua falan okuduk onlarda okudu doğum yapamadı sezeryan oldu. Kendim için koyamadım acil doğuma gittim normal doğum yaptım. Bence otla olacak iş değil. 
0 oy
(135,423 puan) tarafından
dogum aninda acilmayi hizlandiriyomus rivayete gore
0 oy
(29,321 puan) tarafından

Hayır doğumu başlatmaz sancı başlayınca suya koyuluyor

0 oy
(248 puan) tarafından

Doğuma yakın suya koyuyorsun o ne kadar açılırsa senin acilman da o kadar kolay çabuk oluyor onun suyunu sürekli içiyorsun doğuma yakın doğumdan sonra onu sudan çıkarıyorsun ne kadar çabuk toplanirsa sende o kadar çabuk toparlıyorsun . Benim zamansız doğum oldu annem yapıp getirmiş hastaneye acil doğuma girince onu suyun içinden çıkarmayı unuttuk 

0 oy
(7,319 puan) tarafından

Senden önce 40+ lar doğursunlar bi :D  Burdakilerin hepsi hemencecik doguruversinler inşallah :) Amiiin. 

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Canım benim bildiğim doğuma giderken duası var onu okuyup suya koyuyosun dogurdugun gibide sudan çıkarılıo
0 oy
(328 puan) tarafından
Ben doğum başlayınca kullandım sende doğum başlayıncaya kullanmalısınız bende çok işe yaramıştı kısa zamanda sancımi çekip 10 cm acilma ile doğuma girmiştim
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Bacım tam olarak nasıl etki ediyo o birisi suya koyuyo falan nasıl oluyo yani bilmediğimden soruyorum 
tarafından
Kız bende bilmiyom ki sancı olunca suya koy dua oku diyorlar hangi dualar bilmiyorum googleden bak isterse
0 oy
(2,945 puan) tarafından

Sancidan sora suya koyulacak faydasını gordu kuzenim:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde °°~MERYEMİRAY~°° (2,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Venedik42 (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu

411,029 soru

12,371,695 cevap

42,447 kullanıcı

Kategoriler

...