0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim hollandaya calismaya gidicek restoran para biriktiricez biraz duurmu iyi edince geri doncek ne zmndn ne zmna gelir bilmiyorum bir cocugumuz var siz nasl duruyorsunuz tekmi ailenizlemi benim annemgille aramda 14 saat var uzaktalar kaynanam gil yakin ama esyalar feln oldgu icin dedim ben kirada kalirim gene arada bir ay annemgilde kalrm biraz babasi gilde babasi herseye cok karistigi icin istemiyorum acikcasi ayni évde yasamistik 2 sene burnumdan gwtrdi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi evimde kaliyorum canım Samsun'a geldim
tarafından
Oh ne guzel cnm esin nerde ne zmndan ne zmna geliyor
tarafından
Suriye de canım Nisan sonu geliyor 3 ay oldu gideli
(2,051 puan) tarafından
Valla abla maşaallah diyorum size nasıl dayanıyorsunuz okadar ayrı özlem çok zor gelmiyormu gelince ne kadar kalıyor eşin MİNİBALIN ANNESI
tarafından
Valla canım alıştım artık baştan zor gelyor sonra zamanla alışıyorum kabulleniyorum. Canım biz de kesin tarih yok görevlendirme çıkıyor ne zaman çıkacağı belli olmuyor yeni evliyken 17 ay ayrı durduk şimdi 6 ay görev çıktı uzar mı daha da bilmiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim.yurt dışında 

Ama kendi evimde kalıyorum.kimsenin evine gidip kalmam. Çocuk.varsa zaten x bie hic olmuyor. Zaten insan kendine rahat edemiyor. En güzeli insanin kendi catisinin  alti
tarafından
Anldm cnm ne zmndan ne zmna geliyor kac cocugun var
tarafından
3 ay evde 3 ay işte
1 kizim var 2 . Hamileyim :()
tarafından
Ya anldm cnm sagsalim dogsun insallah
tarafından
Teşekkürler canim ❤
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Benim eşim asker iki yıldır Suriye'de tek kalıyorum kendi evimde
tarafından
Cnm bnm rabbim yardmcniz olsn rabbim tirnagina tas degdirmesn askerlermz
0 oy
(6,098 puan) tarafından
Esim şoför 10 gun olmaz ben İstanbul da evimde yalnızım bebegimle ilk evlendim igdirda kakdim 1.5 ayri evim birlik değildi kaynanam esim yola gidicek kaynanam demezmi yanliz olmaz aykut ozlemi buraya getir esim dedi hayirdir  kalır aliscak dedi ozlem sizle yapamaz dedi bitti orda 5 yilljk evliyim tek kalirim kimseye ihtiyacım yok basinda konusdum evlenmeden yola gidincw annem de kal vs bosanma sebebim diye allahdan esim de istemiyor suan İstanbul da bebegimle ben 
tarafından
Cok sukur cnm rahat edemiyor insan
0 oy
tarafından
Benim evimde esimde yurt disindaydi. Oturumumu beklerken 9 ay annemde kaldim kizimla. Cokta rahattim. En iyisi anne yani. Hem cocuklarin varsa yardim ederler.
0 oy
(13,779 puan) tarafından
Kaynanan yakınmış canım kendi evinde kalabilirsin bisi olsa gelir yoklarlar ben olsam kendi evimde kalırdım 
0 oy
(18,479 puan) tarafından
Ya kendi evimde kalırım ya ailemin yanına giderim ama sırf evliyim diye eşimin ailesi ile kalmam eşimin ailesi de olsalar bana yabancılar sonuçta ki ben olmadan eşim gitse bizim evimizde bir gün kalmaz benden neden  böyle bir fedakarlık beklersin ki
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Kendi evinde kal canım 
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Evinde kal yaa illa birini istiyorsan senin yanina gelsinler 
tarafından
Demi aynen cnm biraz oraya giderim gezerim biraz kaynanamgile ama kayinbabam herseye konusur o yuzden istemiyorum fazla oraya gitmek esimde evi annemgilin yakinina tasiyalim diyor hergun gorumcem gelicek buseferde oda orda once hergun cikmiyordu kaynanamgilden birlikken

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,068 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
19 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (12,869 puan) tarafından soruldu

411,152 soru

12,375,902 cevap

42,821 kullanıcı

Kategoriler

...