0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (959 puan) tarafından
39 hsftalık hamileyim yarın kontorüm var bayadır tüylerimi jiletle almadım hep hamam otu ile aldım yani sadece özel bölgemi hamam otu ile alıyordum diğer yerleri tek başlıklı epilasyon aletim var onunla alıyorum polistik over ve hipotiroidi hastasıyım aşırı tüylenmem var vucudumun her yerindd ince kalın tüyler var hamam otu da sert çıkarıyordu ama etrafa yayılmıyordu jilet kullandım jilet etrafa çok dağıtıp daha sert çıkarır mı ya :-(( ağda yapamıyorum yaptıramıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(959 puan) tarafından
Ysrımdcı olur musunuz lütfen 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir kereden bir şey olmaz bence canim 
(959 puan) tarafından
Doğuma kadar böyle yapacağım artık çünkü 2 3 güne kadar tüylerin sadece başı çıkmış oluyor bir kaç defa kullansam bişey olur mu :(gerçekten bıktım bu tüylerden çaresi de yok :(
0 oy
tarafından
Dagıtmazda canm inceleri de sert cıkartıyor işte oyuzden heryerine sürmemek lazım jiletide
(959 puan) tarafından
İnşallah canım ya zaten tüylenme ye çok müsait Bi vucudum var doğuma kadar böyle olacak mecbur ama çok korkuyorum daha çoğalırsa diye :(
tarafından
Yok sen cok etrafı alma bsey olmaz merak etme canm
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Bisi olmaz canim ya
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Daha Sen banyodan çıkmadan onlar çıkar :D
(959 puan) tarafından
Kız çıksın o önemli değil de etrafa yaymasın yeter :(
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli jiletle alıyorum hipertiroid hastasıyım hiç tüyüm artmadı bacagımı 3 ayda bir alırım asla çıkmaz :D 
(959 puan) tarafından
Pko da olduğu için bende çok çıkıyor sanırım canım ya bazılarınds tüy oluyor ama bazılarında olmuyormuş maalesef :(
(25,196 puan) tarafından
Bende evlenmeden önce pko vardı sonra bidaha hiç baktırmadım kendi kendine geçmişti o zamanda tüylenme olmazdı hiç
(959 puan) tarafından
Evet canım bazılarında dediğim gibi olmuyormuş mesela Bi tanıdığım var tüp bebek ile hamile kaldı ne tüy ne sivilce hiç bişeyi yok adet düzensizliği vardı bende adetim aynı gününde olurdu ama az oluyordu bazen tüylenme ve sivilcelenöe özellikle bacak aramda aşırı fazla doktor herkeste aynı belirtiyi göstermeyebilir demişti :)
(25,196 puan) tarafından
Doğrudur canım. Ama jilet sanıldığı gibi kötü etmiyo herkesi herkesin yeni bir değil sonuçta
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Canım etrafa niye yayılsın ki jileti nereye vursan orda çıkar ama tüyleri çoğaltır ve daha sert çıkar tüyler 
(959 puan) tarafından
İşte yayılmaktsn kastım çoğaltır mı demek istedim canım :)
(3,598 puan) tarafından
Malesef cogaltiyo ve hemen çıkıyo ama mecbur hamilelikte başka olmuyo
0 oy
(29,481 puan) tarafından

Vücuduna bağlı bir durum 

0 oy
(135,787 puan) tarafından
valla kokunu kalinlastirir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
19 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde BG (4 puan) tarafından soruldu