✨⭐✨⭐✨
*✨EVLATLARIMIZI* *BEDDUA İLE* *HASTALANDIRMAYALIM"*✨⭐
*✨Evlada Edilen Bedduadan*
*evladınıza #Cin musallatı gerçekleşir..*
✨⭐
*Bir evlat Anne ya da Babasını üzüp incitip, hukukunu çiğnediğinde, yahut zulmetmeye kalktığında muhtemelen o* *Anne ya da Baba dili veya kalbi ile beddua edecek, kahır okuyacaktır.*
*✨Anne Babasına zulmeden, onarın haklarına giren, onları inciten evlada ALLAH cc çok gazap eder, ondan râzı olmaz.*
*Zira Efendimiz Aleyhisselam"*
*"ALLAH'ın rızâsı Anne-Babanın rızâsındadır," "ALLAH'ın öfkesi de Anne-Babanın öfkesindedir" buyurmuştur.*
*✨⭐Evlat Anne-Babasına sadece haram olan hususlarda iteat etmez.*
*Anne-Baba hiristiyan dahi olsa onlara öf bile deyemez.*
*✨⭐Zâlimde olsalar onlara zulmedemez.*
*Anne-Babasına el kaldıran, zulmeden, beddua okuyan, onlara kin güden ve onların kalplerini yaralayan evladı Allah cc affetmez,*
*işinden gücünden hayır göremez, mürüvvet yüzü göremez, iki yakası bir araya gelmez.*
*✨⭐Eğer bir Anne-Baba evlâdına dili ya da kalpleri ile beddua ederlerse, kahır okurlarsa resimdeki gösterdiğimiz noktalara evlada bu bedduadan görevli bir #CİN musallat olur.*✨⭐
*O noktada (sırt kürek kemikleri) ağrılar başlar.*
*Eğer Anneniz yahut babanızla bir sıkıntınız varsa derhal gönullerini alın ve ellerini öpün!*
*✨⭐Onların rızalarını alamazsınız Cennetin kokusunu dahi alamazsınız!*
*Bu durumda olanlar aşağıdaki tevbe ve helalliği Anne ya da Babalarına yaptırırlarsa musallat parçalanıp ölecektir Allah'ın izni ile...*
*✨⭐EVLADA BEDDUA TEVBESİ*
*Bu duayı beddua eden (Anne, baba) kim ise ona okutunuz.*
✨⭐
*(Euzübesmele)*
*(Bir adet salâvât)*
*Allahim!*
*Kizgin ve öfke ile*
*Üzuntu ve kederle,* *kalbim ve dilim ile evladım .....'ya* *okuduğum tüm beddua bela ve kahir sözlerimden,* *sitem ve intizarlarımdan, isyan ve lanet sözlerimden, ah ve ilenmelerimden tevbe ettim tevbe ettim tevbe ettim estağfirullah ya ğaffar*
*(Estağfirullah ya ğaffar -11 defa)*
*Allahim!*
*Ben .....(isim)* *evladimdan memnunum, raziyim hoşnutum.* *Sende ondan razi ol, sende ondan hoşnut ol. Benden de hoşnut ol.*
*Ona olan tüm kin ofke ve kırginlığımı senin rizan icin kalbimden silip attim. Sende bizim* *günahlarimizi silip atıver.*✨⭐
*(İsim)....... evladıma karşi dünya ahiret gelmiş ve gelecek bütün analik (babalik) haklarımı senin rizan icin helal ettim şahit ol ya rabbi, helal ettim* *şahit ol ya rabbi, helal ettim şahit ol ya rabbi.*
*Allahım helalliğimi duamı ve tevbemi kabul eyle.*
*Amin.*✨⭐✨