0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından

Merhaba geçen hafta yapılan ultrasonda uterin arterde çift taraflı direnç ve çentiklenme görüldü doktor coraspin başladı ileride preklampsi ve gebelik zehirlenmesi riski olabiliyormuş. O ara aşırı baş ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum coraspinden sonra gayet iyiyim gibi acaba düzelir mi yoksa bebeği kaybetme riskim nedir yaşayanlar varsa yazabilir mi?

Kaçıncı haftada kesin belli olur? Bu durumda olup iyileşen var mı

Gebelik haftası 19+1

3 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Sağlıcakla al kucağına insAllah canm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaşımın tek taraflıydı cocugun kilosu geri kalınca 34. Haftada aldılar sezeryanla canım ama onun farkedilmemiş coraspirin falan kullanamamış  bebek biraz yogun bakımda kaldı sonra cıktı şmdi büyüdü baya cok sukur, seninki farkedildigi için inşallah sıkıntı olmaz dua et bol bol, takiplerini sakın ihmal etme
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bende tek çeltik vardı hamileliğin başından beri corasprin kullandım kızım şuan doğdu 6.5 aylık çok şükür Rabbime . Sadece kızım celtikten dolayı tam beslenemedi gelişim geriliği oldu oda tansiyon yaptı oda suyumu bitirdi erken doğum oldu ve kızım 2 kg doğdu
(10 puan) tarafından
Kaç aylıkken doğuma alındınız?
(1,466 puan) tarafından
35+2 de girdim doğuma ama doktorum en en iyi ihtimalle 37 yi gorursun diyordu zten ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde gittigimden beri

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,981 soru