+1 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,235 puan) tarafından
Hayatı okadar nötr yasamaya başlamışım ki ne ara böyle oldum neden bukadar sade yaşamaya başladım diye sorgulamaya başladım.berbat kavgalarla büyümüş bir kız cocuğuydum sanki şimdi her güzellik içimden alınmış gibi. Hayatımda şu olsun bu olsun diyemiyorum olmasada olur modunda çıkamıyorum... 

Hiç zewk yok heves yok...yıllarca tedavide oldum ama yok geçmiyor. Sadece tek başıma olmaktan mutluyum...

Bir başka insanım sesini bile çekemiyorum.

Varmı benim gibi olup başa çıkabilen.

10 Cevaplar

0 oy
(135,941 puan) tarafından

buni dinleyip depresyonun dibine vuruyom
(9,235 puan) tarafından
Ay sevda yasıtlarıma bakıyorum bi neşe bi keyf
(135,941 puan) tarafından
kiz bu gebelik beni mahvetti valla cok aglak oldum herseye agliyom ☹
(9,235 puan) tarafından
Benim onunla alakası varmı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla canım çıkamıyoruz da bastiriyoruz işte anı yaşamaya çalış ya da işe güce vur kendini benim öyle geciyo
(9,235 puan) tarafından
İş güç yapöayla geçiyor zaman zaten bide bebeyle
(4,589 puan) tarafından
E o hayat öyle geçecek canım yapacak bişi yok geçmişe dönüp yaralarimizi silme şansımız yok görmezden gelip devam etmekle gidiyo
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Senn travma olmus baci indan.

Ama bende severim tek takilmayi
(9,235 puan) tarafından
Ewet mesela arkadas edınmem daha kazık yiyecek yerim kalmadı.akrabalarımı sildim görüşmüyorum
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Depresyondayım sanırım 
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Biraz kafa dinlemek iyi gelecek 
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Kızım olmasa bende böyle gidip geliyorum da o var mecbur diyorum salamıyorum hiç bir şeyi 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
11 ay oldu işe döneli ve bende de biraz benzeri var eve gelince evde olunca özellikle oğlum uyuyunca tek olmak istiyorum çalışırken oğlum uyanıkken böyle hissetmiyorum ama uyuduğu zaman o sessizlik çok iyi geliyor aslında oturup keyif yapmıyorum evin işleri o bu derken vakit geçiyor normalde misafir severim bu dönemde herşey üstüme geliyor sanki aşmaya çalışıyorum zaten kalabalık bir aileyiz kayınvalidemlerle karşılıklı oturuyoruz annemler gelir gider ama işte hep yatıp dinlenmeyi ne kadar uyku uyuyacağımı düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Bende içine kapanık çevresi az biriyim. Az konuşurum benimkide ailemin sorunlarindan kaynaklandı evlendim bide bebeğimi kaybettim daha da psikolojim bozulmuştu. Şimdi 10 aylık bebeğim var ondan sonra biraz toparlanmaya basladim
(9,235 puan) tarafından
Bebegimi sevgi dolu yetiştiriyorum kendimi baştan büyütüyorum galiba
0 oy
(621 puan) tarafından
Allah'ım bende aynıyım böyle olmak istemiyorum hiç biseyden zevk almıyorum tedavi de olmadım nasıl bı tedavi gördünüz merak ettim  bide bazen şöyle düşünüyorum bu zamana kadar istediğim hiç bişey olmadı en basitinden küçükken topum olsun istiyordum haftalarca neneme yalvarırdm ama almadı alamadı neyse böyle böyle içimden hevesim gitti bütün iyi niyetim vs kalmadı  ilaç vs kullandınız mi
(9,235 puan) tarafından
Ooo ne ilaclar hatta doktorum puzzle bile yap dedi o sekilde tedaviler  ama yok dün bi akrabamızın düğünü vardı baktım izledim ay ne gerek var dedim düğüne ... Ya bu evredeyim savma geliyor hersey gereksiz
(621 puan) tarafından
Ahahaha bende ne gerek var nisana dedim Nisan yapmadım kınayı evde yaptım ne gerek var salon tutmaya deyip şimdi kızıyom kendime gıcıklıgina yapaydim diyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,235 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 243 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emina (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.