+1 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Eltm yeni doğum yaptı bebek arabası vs alnmamaış daha baya eksikleri varmış odayı dizmişler tamam dizdin çok süs alcana bebene birşey al neyse gecen görümcem diyor sizin bebegin küçüklüklerini vern de giysn hiç kıyafeti yok diyor kendisi doğuma 1 aya kala kadar çalıştı ben her gün kanamam düşük riski olmasına ragmen direndim çalştm pandemiden dolayı çıkartıldm hepsini zor emek ederek aldm ve kimseden birşey istemedim hep dost biriktirmşsm bir çogu hediye geldi kendisi keyfi alışveşlerne verene alsaydı şimdi de donu yok diyorlar gitmiş çekim yapmışlar kızlar hakszmym ben doğm yaptm kendisi benle uğrastı durdu akamdna vs konustu bir kere yüzüne demedm cahil dedm geçtm aynı yaş 24 yaşndayz kocası eşime ağlıyor kızın giyecek montu yok die ama telefon alıyorlar 

16 Cevaplar

+2 oy
(7,760 puan) tarafından
Vermek istemiyorsan zorunda değilsin . Bu tür insanlar eşyalara da hor davranır . Bilemedim . 
(37 puan) tarafından
Ne vercem canm ya değer bilmeyenlere
-Reklam-
+2 oy
(765 puan) tarafından
Bu nasıl yorumlar arkadaşlar ya yakın görmüş ki istiyor sende vermezsen verme yani nie bunu konu ediyorsun ki ister çekim yaptırır ister telefon alır bu kimseyi ilgilendirmez . Ayrıca sendende yeni almanı istemiyor eskini istiyor vermiceksen hatıra saklicam de geç yani. Ne saçma şeyleri sorun eder olduk böyle 
(765 puan) tarafından
O onun sorunu dilenmesin demende ne çirkin bı kelime inşallah bigun biseye muhtac kalmazsın bazı insanlarda böyle alışmış tavrını ona göre koy kimse boğazına yapismiyorki ver diye
(37 puan) tarafından
Tamama pki kaynımın gelip de eşime kendi eşinden için montu yok demesi ne kadar doğru yani sen al demek istiyor
0 oy
tarafından
Verme boşver benim kız kardesomde benden 20 senelik mi 15 senelik mi evine hediye istedi neymiş kocamla ilk defa gitmisim
(37 puan) tarafından
Yuh ne alaka
tarafından
Bilmiyorum canım ya ben bekardim bide genç kız bile olmamıştım düşün
0 oy
tarafından
e eşinde öyle desin o zaman. fotoğraf çekimi, ya da telefon alacağınıza mont alsaydınız diye. Biz 2.ye saklayacağız desin.
(37 puan) tarafından
Diyor canm
0 oy
tarafından
Gerçekten bakıyorum çevremdede var bazı insanlar gereksiz ne varsa sırf gösteris olsun diye yapıyolar alıyorlar ama ihtiyaca gelince iki göz iki Çeşme ağlıyorlar 
(37 puan) tarafından
Ay aynı bunlar
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bazı insanlar öyle oluyo maalesef  kaynın amcası alır diye montu yok demiş bence lüksüne ve sigaraya para harcayıp çocuğunun yada evinin eksiğini gidermeyene bitimi bile vermem
(37 puan) tarafından
Eşine nie bnm eşm alsn
(1,068 puan) tarafından
Kızın yazınca bebeğe zannettim eltininmi yokmuş
(37 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
(20,608 puan) tarafından
Ahaha aynı ezik gbiler işte böyleleri benim kaynımda aynını eşime yapacaktı ben kızdım eşime senle aynı çalışıyo içip gezeceğine çocuğuna mont alsın yani oda dedi yok canım banane ben niye alacam konuşsun dursun dedi asalak derler öylelerine
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Bu paylaşımı daha oncede yaptinmi acaba sen vermek zorunda degilsin bu arada
(37 puan) tarafından
Evt cnm
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bişi diyemem Allah kimseye yokluk göstermesin ama gerçekten ihtiyacı olan istemez benim ilk kizimda hiç bişi alamadım dogru düzgün ama kimseye demedim ki ver bana eşim borç aldı borç harçla yaptık cokmsukur he aman aman olmaz ama idare edecek kadar al yeter hala da öyle yaparım ihtiyac oldukça alırım çabuk buyuuolar zaten yigmaya gerek yok
(37 puan) tarafından
Canm ihtiyac varken böyle resmlere vs neden veriyor
(4,589 puan) tarafından
İşte demekki ihtiyaç yok ondan
0 oy
(14,862 puan) tarafından
Saçma sapan şeylere vereceğine alsın 
(37 puan) tarafından
Evet aynen kız ben işten çıktım bu çalışyordu ben kaynanama kıyma getirdm Doğuma birşeyler yapym dolaba ataym die benden kıyma aldılar düşün
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Vermek zorunda değilsin 

İkinciye saklıyorum de 
(37 puan) tarafından
Eşimde dedi zaten veremem die
0 oy
tarafından
Ay küçücük bebeğe oda düzene kadar don zıbın alaydı verme 2. çocuğuma saklıyorum ben de 
(37 puan) tarafından
Vermem vermiycemide çok iyi biliyorlar inan değecek insan olsa veririm
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Haklısın walla o çekim parasını kıyafete önemli bişeye verseydi
(37 puan) tarafından
Aynen canm ya valla çıldırıyorum böyle olunca
(5,569 puan) tarafından
Düşüncesizlik
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Hediyesini gotur yeter kiymet bilene ver daha cok dua alirsin bunlar verdin diye beddua da ederler 
(37 puan) tarafından
Haklsn canm o aldıklarım da ne kadar emek var ne sıkıntılar çektim ben hamileliğim de bilsen değer vermeyene nasıl vereyim bn onları
0 oy
tarafından
Aynı model eltime ben de verdim verene kadar yağladı balladi verdikten sonra yapmadığı kanadı boşver verme
(37 puan) tarafından
Vermiycem canm çekm yaptırıyorsa ağlamasnlar
tarafından
Aynen öyle az bi para değil çekim yaptırmak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde cileklikurabiyem (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.

411,029 soru

12,371,676 cevap

42,444 kullanıcı

Kategoriler

...