+1 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
Kızlar  ya kaç zamandır bizim üst kat sofra bezini bizim pencerenin önüne silkeler yemek çöplerini görürüm kaç defa rahatsız oluyoruz yapmayın dedik lakin aynı devam ettiler . Dün eşim bina grubuna attı fotoğrafları lakin kesinlikle o kişinin ismini söylemedi belkide üst katıdır diye düşündü. Ondan sonra bu akşam bizim kapıcı eşime eşin çöpünü pencereden kazan dairesinin önüne atıyor demiş.  Eşim mümkün değil öyle şey yapmaz eşim falan demiş eşim bana dedi şok oldum . Ben ki pencereden kilim bile silkelemem kim söyledi bilmiyorum kapıcı biri görmüş ama adını söyleyemem diyor . Kızlar çok üzüldüm ya ne yapsak acaba . Kim olduğunu öğrenince  ne yaparsak kesilir sesleri ?

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla kuzum böyle sıkıntılar hiç çözülmüyor ya. İnsan bi kere birbirine sinir oldu mu öyle kalıyor yani
(986 puan) tarafından
Tamamda nasıl bu kadar kolay iftira atabiliyor insanlar.  Ben söyledim kimse inşallah ona öyle bir iftira atılsın ki kapısından çıkacak yüzü olmasın
tarafından
Öyle dmee canim ama beddua etme Allah'a havale et bosver
(986 puan) tarafından
Aynen Allaha bırakıyorum ama çok zoruma gitti nedense
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Gruba yaz bunu söyleyen kimse benim attığımı gördüyse grupta söyleşin kendine güveniyorsa de bn kndime güveniyorum de 
(986 puan) tarafından
Saygısız insanlar ya kapıcı kim olduğunu söylese direk gidip ona soracam herkesle yuz göz olmak istemiyorum ama tahminimce üst kat komşum
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bende alt katimla kanlı piçakli oldum resmen bir sofra bezi yüzünden o yüzden hiç gerek yok muhatap olmayın ben yapmadım deyin çekilin aradan
(986 puan) tarafından
Mecbur öyle yapacağım hele birşey daha duyayım o zaman yaparım yapacağımı
0 oy
(7,482 puan) tarafından
Gruba yaz cöp attığimı gören varmiş fotoğraf cekseymiste kimsenin gunahına girmeseymiş diye 
(986 puan) tarafından
Aynen mantıklı
0 oy
tarafından
Böyle insanlara ne desen boş . Cahile laf anlatamazsin
(986 puan) tarafından
Çok haklısın
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Aynı gruptan ben yazardım bana iftira atacağınıza kendi pisliklerinizi temizleyin bidaha camımın önünde ekmek kırıntıları vs görürsem anında şikayet edicem kemdi yaptığınız şeyleri benim üstüme atmayın de
(986 puan) tarafından
Haklısın insanlar biraz çekinsin ya kul hakkından
0 oy
(163,998 puan) tarafından
allah komsunun hayirlisinj nasip etsin
(986 puan) tarafından
Amin ya teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Böyleleri arsız oluyo benim üst kat komsumda mübarek bı örtü serer balkona ta benim balkona kadar sofra altı silkeler benim balkona artık çıktım yukarıya bı daha o örtün benm balkonuma gelirse bak gör ne pislikler yapacam o silkeledigin örtüyü de alıp bı yerine sokacam yapmayan hülya yi sksinler dedim tabi ben biraz sınırlı birisi oldugm için kadın korktu benden daha yapamiyo kocasıda kocama mesaj atmış karın karimi tehdit etmiş diye kocam da bizim hanım sinir hastası yapar mı yapar sen karını uyar da benim hatunu kizidrmasin demiş canım kocam
(986 puan) tarafından
Vallahi ya dinsizin hakkından imansız gelir
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Senin delilin varmış onlarda sen atarken foto çeksinler madem öyle deyin sizde..
(986 puan) tarafından
Aynen ya iftira atmaktan hiç korkmuyorlar

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,208 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 927 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 638 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zehra asude (180 puan) tarafından soruldu