0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğimin ateşi vardı biraz ve kabızlık sorunu. Bugün doktora götürdüm. Doktoru kabızlığı için fitil verdi ve dolven ve calpol şurup yazdı. Saat 5 buçuk civarı fitil uyguladım. Az önce de şurupları verdim. Bunlardan sonra bebeğim terlemeye başladı. Su gibi oldu. Neden böyle oldu? Normal mi bu durum? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Arıyordur normal yer attıkça ateşi düşer 
tarafından
Çok korktum su gibi oldu çünkü :( ilk defa ateş ve kabızlığı oldu :( doktor da fitil şurup vs yazdı içirdim terledi
-Reklam-
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Normal canim hemen uzerini degistir terlemesi iyi atesini dusurur vucidu rahatlar
tarafından
Bir anda terlemeye başladı. Korktum açıkçası şurup verdikten hemen sonra oldu. Normaldir değil mi :( ilk çocuk olunca ister istemez tedirgin oluyorum :(
(2,015 puan) tarafından
Evet canim sikinti yapma gecen kizim ateslendi39 derece ates dusurucu filan icti antibiyotik gece uykusunda cok terledi zaten bekliyordum terlemezse iyilesmiyorlar terlerse cok jyi hemen uzerini degistiriyorsun zaten uyumaya devam ediyor sikintisi azalmis oluyor
tarafından
Ay çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız :)❤️
(2,015 puan) tarafından
Rica ederim canim cok gecmis olsun
tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
21 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
8 cevap 137 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnosunannesi (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 19 göst.

411,015 soru

12,369,390 cevap

42,292 kullanıcı

Kategoriler

...